25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo

Opljačkana kuća Stojana Petrovića iz Gračanice

Večeras oko 21 sat opljačkana je kuća Stojana Petrovića iz Gračanice. Nepoznati počinioci su u kuću Petrovića upali kroz prozor od spavaće sobe, izvršili premetačinu, i sa sobom odneli 700 evra i zlato u vrednosti od oko 450 evra.

Vidno potrešeni i uplašeni članovi porodice ističu za RTV Gračanica da sve učestalije pljačke plaše i zabrinjavaju sve meštane u opštini Gračanica i da se ovakvim događajima mora stati na kraj.

” Pri povratku kući zatekli smo razbijeno staklo na prozoru od spavaće sobe, otvoren ormar, pobacane kutije od nakita, a onda smo ustanovili da je nestao novac i zlatni nakit koji smo imali. Pozvali smo policiju, došli su i izvršili uviđaj. Uplašeni smo i istraumirani, neretko ostavljamo kuću zaključanu, i posle ovoga, pitamo se šta bi još moglo da se desi”, priča za našu televiziju Stojan Petrović.

Porodicu Petrović je večeras posle policijskog uviđaja posetio i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović.

” Ovo je još jedna u nizu pljački, i nažalost i u ovim prazničnim danima meštani nemaju mira. Insistiraću da već sutra održimo sastanak sa predstavnicima Kfora i policije, jer ovo mora da prestane. U ovom kraju je ovo već treća pljačka, niko od meštana naše oštine ne sme da bude šikaniran, smatram da policija mora i preventivno da deluje, a na nama je takođe da insistiramo da institucije koje se bave bezbednošću rade svoj posao”, rekao je Popović.

Policija je izvršila uviđaj i očekuje se da će slučaj biti pokrenut.

Related posts

Na klinici za Infektivne bolesti pušten u rad CT aparat,  donacija Fondacije “Novak Đoković”

Branislava Grčić

U Srbiju stigao novi kontigent kineskih vakcina

Jelena Obradović

Ministar Vulin: Srbija će, zahvaljujući samostalnoj politici predsednika Vučića, ove zime imati i struju i gas

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija