26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo

Opljačkana kuća Stojana Petrovića iz Gračanice

Večeras oko 21 sat opljačkana je kuća Stojana Petrovića iz Gračanice. Nepoznati počinioci su u kuću Petrovića upali kroz prozor od spavaće sobe, izvršili premetačinu, i sa sobom odneli 700 evra i zlato u vrednosti od oko 450 evra.

Vidno potrešeni i uplašeni članovi porodice ističu za RTV Gračanica da sve učestalije pljačke plaše i zabrinjavaju sve meštane u opštini Gračanica i da se ovakvim događajima mora stati na kraj.

” Pri povratku kući zatekli smo razbijeno staklo na prozoru od spavaće sobe, otvoren ormar, pobacane kutije od nakita, a onda smo ustanovili da je nestao novac i zlatni nakit koji smo imali. Pozvali smo policiju, došli su i izvršili uviđaj. Uplašeni smo i istraumirani, neretko ostavljamo kuću zaključanu, i posle ovoga, pitamo se šta bi još moglo da se desi”, priča za našu televiziju Stojan Petrović.

Porodicu Petrović je večeras posle policijskog uviđaja posetio i predsednik opštine Gračanica Srđan Popović.

” Ovo je još jedna u nizu pljački, i nažalost i u ovim prazničnim danima meštani nemaju mira. Insistiraću da već sutra održimo sastanak sa predstavnicima Kfora i policije, jer ovo mora da prestane. U ovom kraju je ovo već treća pljačka, niko od meštana naše oštine ne sme da bude šikaniran, smatram da policija mora i preventivno da deluje, a na nama je takođe da insistiramo da institucije koje se bave bezbednošću rade svoj posao”, rekao je Popović.

Policija je izvršila uviđaj i očekuje se da će slučaj biti pokrenut.

Related posts

U Svetouspenskom hramu mošti ruskih svetitelja

Nikoleta Dragaš

Odlična ponuda zimnice na pančevačkoj pijaci

Jelena Belić

Danas je svetski dan izbeglica

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija