24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Magazin Najvažnije Pančevo Vesti

Prvomajski predah: Od kanjona reke Nere do šopinga u Segedinu

Mnogi Pančevci iskoristili su uskršnje i prvomajske praznike kako bi otišli na kraći odmor. Oni koji pak nisu bili u mogućnosti da spoje ove praznike mogli su da odu na kraći predah, jednodnevni izlet ili produženi vikend.

Uskršnje i prvomajske praznike mnogi Pančevci iskoristili su da odu na manji odmor. Ukoliko ste bili od onih koji su spojili ove praznike mogli ste da idete na dalje destinacije, ali ukoliko ste za taj predah od posla imali svega nekoliko dana, sigurno ste izabrali neku od bližih destinacija. Turistička agencije “Continental” u ponudi za praznike imala je raznovrstan program. Od jednodnevnih izleta do kraćih odmora.

Prema rečima Jonikea Žeravljeva iz ove Turističke agencije, Temišvar je aktuelan cele godine, upravo zbog blizine, ali i atraktivnosti destinacije. U Srbiji je dosta lepih mesta koje naši sugrađani mogu da posete, od Subotice na severu, do Golubačke tvrđave, Viminacijuma i drugih mesta na jugu.

Za šopingholičare, ali i one koji bi na kraći put, pa usput da pazare stvari kojih u Srbiji, možda i nema, “Continetal” nudi i zanimljive ture.

Ko je bio u mogućnosti da spoji praznike mogao je izabere Budimpeštu, Beč, Veneciju, Prag, Istanbul ili neke evropske metropole. Međutim, za one koji su navikli na ove ture, pa bi da probaju nešto novo tu su Alzas, Švarcvald, Nemačka.

Related posts

Vučić sa Putinom u Moskvi početkom oktobra

Nikoleta Dragaš

U Južnom Banatu 37 novoobolelih

Aleksandra Miloševska

Starčevački krizni štab: Situacija u Mesnoj zajednici pod kontrolom

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija