20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Gradski odbor SNS: Fašisti i tajkuni iz SzS vode orkestiranu kampanju protiv porodice predsednika Vučića

Gradski odbor SNS u Pančevu najoštrije osuđuje besumučne napade na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu od strane onih koji su decenijama uništavali Srbiju i obogatili se na račun građana.

Fašisti i tajkuni okupljeni u Savezu za Srbiju još jednom su pokazali da su nasilje, laži, orkestrirane prljave kampanje koje sprovode preko medija pod njihovom kontrolom, osnovni principi njihovog političkog delovanja.

Brutalnim i sramnim napadima politički gubitnici kojima je osnovni moto “da Srbiji bude gore a nama bolje” ne biraju sredstva u sprovođenju svoje bolesne i prljave kampanje.

U trenucima kada se predsednik Vučić bori za budućnost Srbije, njen napredak, dovođenje novih investitora, jačanje njene međunarodne pozicije, lideri SzS u nedostatku političke ideje, po ko zna koji put, pokazali su da je fabrikovanje laži i uvreda jedino što mogu da ponude građanima Srbije.

Nedopustivo je i iza svaku osudu da se bilo čija porodica koristi u obračunu sa političkim neistomišljenicima.

Povereništvo Gradskog Odbora SNS Pančevo

Related posts

Raspored akcija davanja krvi na teritoriji Južnog Banata

Jasmina Petkovic

Sekcija tambure u Paunoviću

Jelena Belić

Proba male mature: Danas onlajn kombinovani test

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija