13. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Kišna kanalizacija i asfalt u Letnjoj ulici

Počeli su radovi na rekonstrukciji Letnje ulice u naselju Karaula u Gornjem gradu. Uradiće se atmosferska kanalizacija, asfaltiraće se i i biće postavljene bankine. Radove je posetila Maja Vitman, gradska menadžerka, kao i Slave Bojadžijevski, v. d. direktora JP Urbanizam, koji vrši nadzor nad radovima.

Grad Pančevo još jednom je potvrdio da vodi računa o svojim stanovnicima. Na zahtev građana Letnje ulice u naselju Karaula i Mesne zajednice Gornji grad počeli su radovi na rekonstrukciji Letnje ulici i okolnih u naselju Karaula. JP Urbanizam vrši nadzor na izvođenju radova, koji će biti završeni za mesec dana.

Za stanovnike Gornjeg grada ovo je  veliki dan, jer su živeli neuslovno u Letnjoj ulici. Pri svakoj kiši pravile bi se bare, zbog kojih je bilo teško prići kućama.

Radovi u Gornjem gradu će se nastaviti i zbog treće faze izgradnje Potamiškog kolektora, napomenula je Maja Vitman.

U Gornjem gradu ove sezone asfaltiran je deo Sinđelićeve ulice, nasuto je 70 posto ulica koje su pod kaldrmom, a po završetku izgradnje potamiškog kolektora biće kompletno asfaltirana i Ulica Dimitrija Tucovića.

 

 

Related posts

SNS Valjevo formirao listu za lokalne izbore

Mica Milakov

Skoro 600 Pančevaca u samoizolaciji

Mica Milakov

Učešće na Forumu u Davosu pokazatelj stabilnosti Srbije

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija