15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Alibunar Najvažnije

Više od 20 poslodavaca nudi oko 100 radnih mesta u Alibunaru

Nacinalna služba za zapošljavanje i Opština Alibunar organizuju 24. aprila  Sajam zapoljšavanja, za koji se prijavilo više od 20 poslodavaca, a biće ponuđeno  više od 100 radnih mesta. Sajam se održava u Aliburnaru ispred kancelarije Nacinalne službe za zapošljavanje.

 

Oni koje žele da pronađu posao ili oni koji žele da ga promene pozvani su u Alibunar u sredu, 24. aprila kada će biti održan Sajam zapošljavanja . Opština Alibunar  je 2018. godine donela lokalni plan zapošljavanja rekao je Oliver Filipović, pomoćnik predsednika Opštine  i predsednik Lokalnog Saveta za zapošljavanje.

 

U Opštini Alibunar ima 1869 nezaposlenih lica, prema evidenciji Nacinalne služba za zapošljavanje, istakao je Đorđe Lukač, vd direktora Nacionalne služba za zapošljavanje, filijala Pančevo.

 

Sajam se održava od 11 do 13 sati  24. aprila na platou ispred kancelarije Nacinalne službe za zapošljavanje , a svi zaniteresovani treba da poneseu svoju biografiju. Ako je nemaju na licu mesta će im pomoći ljudi iz Nacinalne službe  da je popune.

Related posts

NOVO: U Južnom Banatu 138 osoba sa Covid-19, jedna osoba preminula u Kovačici

Mica Milakov

“Brose” donirao “Robota” ZZJZ

Jasmina Petkovic

Ko je zataškao “žutu” aferu izgradnje nove deponije!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija