5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

Miloš Stefanović prvi u državi na takmičenju iz multimedije

Mladi Pančevac, učenik Elelektrotehničke škole “Nikola Tesla” osvojio je prvo mesto na Republičkom takmičenju iz predmeta multimedija. Od 60 učenika, on je bio jedimi koji je ispunio zadatak upotpunosti.

 

Miloš Stefanović, učenik četvrte godine Elektrotehničke škole “Nikola Tesla” koji je trenutno na obuci na Regionalnoj Radio-televiziji Pančevo, nedavo je osvojio prvo mesto iz multimedije. To je predmet koji pohađa od treće godine. Za montažu  i multimedije se interesuje od početka školovanja, pa, kako kaže, rad na tome mu je i omogućio dobar plasman na Republičkom takmičenju.

Na takmičenju je bio jedini koji je uspeo da ispuni zadatak, od 60 učenika, koliko ih je bilo. Brzina, spretnost, ali i iskustvo koje je iza njega mu je pomoglo da odgovorio zahtevima postavljenim na praktičnom delu takmičenja. Zadatak je bio da se napravi reklama, od unapred zadatih elemenata. Učenici, koji nisu uradili sve zadatke dobili su negativne poene.

Prvo mesto na Republičkom takmičenju donelo mu je stipendiju na Višoj elektrotehničkoj školi. Nakon završetka srednje škole, ovaj mladi Pančevac će krenuti upravo tim putem.

 

 

Related posts

Promene na koži razlog čestih poseta lekaru

Jasmina Petkovic

Iz gradskog budžeta 74 hiljada za toalete

Zorana Stekovic

U Pančevačkoj Bolnici trenutno 72 pacijenta obolela od korona virusa

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija