24. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

“BUDUĆNOST SRBIJE”! PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ PRED VIŠE OD 150.000 LJUDI: Pokazali ste da dela cenite mnogo više od praznih obećanja!

U Beogradu se održava skup u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, a prisutnim građanima ispred Skupštine obraća se predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Pozvao bih junake sa Košara da mi se pridruže na bini i da budu ovde sa mnom. Beskrajno vam hvala na ovoj podršci – počeo je obraćanje predsednik Srbije, a okupljeni su mu skandirali “Aco, Srbine”.

printscreen

– Šest i po godina radimo za Srbiju, a ovo danas je rezultat toga. Znam da dela cenite mnogo više nego obećanja. Pokazali ste da želite modernu, uspešnu Srbiju. Pokazali ste da ne poštujete one koji prete i koji bi Srbiju da ruše. Ja o političkim protivnicima neću reću ništa. Govoriću o budućnosti Srbije.

printscreen

 Iako imamo bezbroj nerešenih problema i pritisaka vezano za Kosovo moramo da budemo mirni. Mi Srbi smo mali brojčano, ali smo dovoljno pametni i ponosni da razumemo sve. Ja znam da me niste birali da biste slušali ono što volite, već da radim ono što je najteže i da bi vama bilo bolje i da bi imali budućnost.

printscreen

– Moramo da probamo da budemo bolji od drugih, da marljivo radimo. Takmičimo se i borimo se i dalje. Danas je samo sa Kosova i Metohije došlo 7.500 ljudi i nisu im dozovlili da pređu. Kažu zastarele im lične karte. Kada sam video toliki broj naših ljudi, nisam se tome samo radovao, ali je to za mene i najveći teret i zato bez vas ovoliko ne bih mogao pred svetske lidere u narednih sedam dana.

Related posts

“BUDUĆNOST SRBIJE” : Predsednik Aleksandar Vučić obilazi Braničevski okrug

Mica Milakov

Zima počinje u nedelju u 5 sati i 19 minuta

Zorana Stekovic

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović za RTV Pančevo : Majmunisanje i bahatost Bastaća i Paunovića priprema za nasilje u Beogradu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija