15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovin Politika Vesti

SNS Kovin: Odbranili smo “volju naroda”

Odbornici Srpske napredne stranke Kovin od danas više neće biti u lokalnom parlamentu, navodeći da su u ovih nekoliko dana odbranili „volju naroda“. Oni su pozvali građane na veliki skup SNS-a, koji će biti održan 19. aprila u Beogradu, poručujući da će se taj videti ko uživa poverenje naroda.

Odbornici Srpske napredne stranke su od petka branili institucije u Kovinu i volju građana, poručio je predsednik skupštine Zoran Bradanji. Kako je rekao, time su sačuvane lokalne institucije i parlament od nasilja i nemilih upada.

Kako je rekao Zoran Bradanji, uprkos pompeznim najavama, skup  opozicije doživeo je potpuni fijasko s obzirom na mali broj građana koji je došao. I ti što su došli slušali su između ostalog vređanje i omalovažavanje nacionalnih manjina.

Bradanji je za kraj dodao i da ćemo 19.aprila svi biti svedoci ko uživa najveću podršku naroda i tom prilikom pozvao sve građane Opštine Kovin da dođu na skup u Beogradu.

Related posts

Vučić sa ministrom inostranih poslova Kraljevine Danske

Nikola Toadjer

Vesić: Krizni štab će i posle 11. janura nastaviti rad ugostitelja do 20 sati

Katarina Popović

Muzika, ples, klovnovi, animatori i pozorište ove nedelje u Gradskom parku

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija