25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

Direktorka ED Pančevo ponovo pretila radnicima zbog podrške Predsedniku Srbije

Dragana Zečević, direktorka odseka za tehničke usluge u ED Pančevo, koja je nedavno najavila odmazdu protiv radnika ovog javnog preduzeća u Beloj Crkvi, jer su javno, u nedelju kada je neradan dan, izašli na ulice ove lepe varoši kako bi podržali istorijski dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo je pretila svojim radnicima, koji su išli u Novi Sad da podrže Predsednika Srbije.

Radnici ED Pančevo putovali su u Novi Sad u slobodno vreme, za razliku od onih, koji su pod prisilom Zečević, morali da idu na miting opozicije u Beogradu.

Zečević, koja se često bahati na elitnim destinacijama u Srbiji, pretila je da će svi koji podržavaju predsednika Vučića biti razmešteni iz poslovnih jednicica u svojim mestima stanovanja, na najdalju moguću lokaciju koju će ona da odredi. Njeni “puleni” čak prate i slikaju radnike koji podržavaju Vučića.

Zečević ne može da podnese činjenicu da radnici ED Pančevo u ogromnom broju podržavaju Vučića i njegovu kampanju “Budućnost Srbije”. Sa druge strane, veoma je mali broj onih, koji i pored pretnji, slede nju na protestima opozicije. Ona tih par promoviše i podstiče da budu među grlatijima u uzvikivanju pogrdnih parola i poziva na nasilje.

Dragana Zečević je kadar bivše gradonačelnice Pančeva Vesne Martinović iz Demokratske stranke, koja je bila poznata po stranačkom zapošljavanju i progonu političkih neistomišljenika, u danima kada je pančevačka privreda potpuno devastirana.

 

Related posts

Čestitka predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu

Zorana Stekovic

Hapšenje zbog silovanja u Beloj Crkvi

Mica Milakov

Dr Nestorović: Jasno je da je virus veštački, pitanje je ko ga je napravio

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija