22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

SNS Pančevo : Odbornička grupa od danas ne napušta Skupštinu Grada Pančeva!

Odbornici Srpske napredne stranke u obaveštavaju javnost i građane da će od danas biti u Skupštini Grada Pančeva i da ovom odlukom brane demokratske tekovine, ustavni poredak i izborna volja građana. Srpska napredna stranka navodi da gradske institucije neće biti taoci razjarenih hordi Saveza za Srbiju koji su pre neki dan upadali motornim testrama, pretili i sprovodili nasilje širom Beograda.

Grupa demonstanata i vandala preti da Pančevu i svim građanima oduzme ono čime se naš grad ponosio, a to je politička kultura. Javnost je svedok da se odbornička grupa Srpske napredne stranke u ovom , ali i prošlom mandatu, bez obzira na političku pripadnost, prema opoziciji odnosila demokratski, sa poštovanjem i uvažavanjem.

Međutim, sve ima svoje granice. Nećemo dozvoliti da Pančevci i lokalne institucije budu taoci šačice demonstranata, preletača i klasičnih interesdžija koji imaju samo jedan cilj – povratak na vlast i dalje razaranje Srbije i Pančeva. U njihovo vreme nestalo je preko 12 fabrika u Pančevu, a preko 7 hiljada radnika ostalo je bez posla.

Nećemo to dozvoliti u vreme kada je Pančevo, zahvaljujući predsedniku Aleskandru Vučiću krenulo u potpuni privredni oporavak, što dokazuje najavljeno otvaranje fabrike ZTF i dovođenje još jednog stranog investitora. U vreme kada se rekonstruišu ulice, renovira Bolnica,vrtići i škole, sve ono što su oni upropastili vladajući u Pančevu više od 20 godina.

Spoj nespojivih, koji čine fašista i Ljotićevac Boško Obradović, tajkuni Dragan Đilas i Vuk Jeremić, preletačica Marinika Tepić, Zoran Lutovac i okupljeni u ovom protivprirodnom Savezu, koje jedino vezuje mržnja prema Aleksandru Vučiću, nasiljem pokušavaju da se vrate na vlast.

Obaveštavamo vas da ćemo na miran, civilizovan i demokratski način, kako danas tako i ubuduće da štitimo sve gradske institucije i građane Pančeva, od nasilnika, fašista, vandala, od onih koji biju žene, prete vešalima, motornim testerama i koji prete političkim neistomišljenicima. Nećemo dozvoljiti da lopovi i izdajnici sprovode nasilje u Pančevu.

Odbornička grupa SNS u Skupštini Grada Pančeva

Related posts

Prskanje komaraca na teritoriji Grada Pančeva

Bojana Kecic

Pančevci Novu godinu dočekali uz muziku i vatromet

Nikoleta Dragaš

Evo šta je dr Nestorović rekao posle sednice kriznog štaba

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija