22. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

(VIDEO)NEZAPAMĆENO BAHAĆENJE U PARAĆINU! Predsednik opštine Saša Paunović zaključao odbornike SNS!

Opštinski odbor SNS-a Paraćin saopštio je da je predsednik opštine Saša Paunović sinoć zaključao odbornike te stranke koji su ušli u prostorije opštine, skinuo ručke sa vrata od prostorija u kojima se nalaze, zaključao toalete i sprečio ih čak i da koriste vodu

“Model fašističkog ponašanja Paunović je očigledno preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, tako da ovakav čin vandalskog ponašanja ni malo ne iznenađuje. Građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni na račun države bogate i baškare”, kaže se u saopstenju.

Paunović očigledno, kako se navodi, radi sve što kažu njegovi mentori Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, a sve to ide na štetu građana Srbije.

“Protiv Paunovića koji je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo već su podnete krivične prijave. Kako bi se napokon sprečio lopovluk Paunovića i njegovih saučesnika, opštinski odbor SNS traži da se istraže pronevere, zloupotrebe i lopovluci Paunovića zbog kojih je uništena opština Paraćin”, kaze se u saopštenju.

Related posts

Da li je Aleksić skupio ili falsifikovao 10 hiljada potpisa za osnivanje stranke?!

Aleksandra Miloševska

Mihajlovićeva obišla gradilište u Zemunu: Gradimo stanove za policajce koji čuvaju Srbiju

Jasmina Petkovic

Mihajlovićeva sa kineskom kompanijom CRBC: Vrednost zajedničkih infrastrukturnih projekata veća od sedam milijardi evra

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija