16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Nepropisno postavljeni mobilni toaleti pomereni desetak metara. Vesić : Obradović pretio komunalnoj inspektorki

Postupajući po telefonskim prijavama građana, dežurni komunalni inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove grada Beograda, pomerili su sa kolskog prilaza mobilne toalete koji su bili postavljeni u Pionirskom parku, saopšteno je iz ovog sekretarijata. „Boško Obradović pretio komunalnoj inspektorki“, kaže Vesić.

Prema rečima sekretarke za inspekcijske poslove Sonje Božović, mobilni toaleti su pomereni svega desetak metara.

– Iako su postavljeni bez prethodne saglasnosti i to na protivpožarnom putu, čime je ugrožena bezbednost građana, toaleti su pomereni svega desetak metara u odnosu na prvobitnu lokaciju – navela je Božović.

 

Vesić: Obradović pretio komunalnoj inspektorki

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je lider Dveri i predsedavajći SzS Boško Obradović telefonom pretio komunalnoj inspektorki, koja je izašla na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku.

„Fašista Boško Obradović danas je pretio komunalnoj inspektorki N.T. samo zato jer se usudila da radi svoj posao i postupa po zakonu“, rekao je Vesić.

On je naveo da je Obradović telefonom pozvao danas u 11.17 sati komunalnu inspektorku N.T, koja je izašla je na teren po prijavi građana da su nelegalno postavljeni toaleti u Pionirskom parku.

„Fašista Obradović je u ime organizatora protesta zvao inspektorku N.T, pitao je zašto danas radi i tražio da ne radi svoj posao“, naveo je Vesić.

On je dodao da lideri SzS tako razumeju državu – „da za njih ne važe zakoni, da mogu telefonom da zovu državne službenike i da mogu da im prete“.

Related posts

U Srbiji 69 novih slučajeva koronavirusa

Katarina Popović

MINISTAR STEFANOVĆ SAOPŠTIO DA SU UHAPŠENI ODGOVORNI ZA PALJENJE KUĆE NOVINARA MILANA JOVANOVIĆA. POSLE GOVORIO I O PROTESTU…

Mica Milakov

U Pokrajinskoj vladi održan tradicionalni prijem za novinare

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija