28. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović za RTV Pančevo : Majmunisanje i bahatost Bastaća i Paunovića priprema za nasilje u Beogradu

Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS, izjavio je za RTV Pančevo da je u Starom gradu u Beogradu na delu klasičan pokušaj bahatosti i osionisti koju sprovodi Marko Bastać. Prema njegovim rečima to pokazuje kakvi bi bili da su na vlasti, ali i kakvi su bili i dok su vladali.

Đukanović kaže da je Bastać ,povezan za kriminogenim strukturama, doveo batinaše da izbace odbornike SNS koji su legalno izabrani. To je, kako kaže Đukanović, nečuveno kao i Bastaćevo ponašanje koji je celu noć vređao, omalovažavao, pretio odbornicima, a kad je video da provokacije ne uspevaju, doveo je batinaše.

Bastać je prema Đukanovićevim rečima došao na vlast sa podrškom od 1,2 procenata, volšebno tako što je formirao koaliciju sa čak i tako “omraženom Srpskom radikalnom strankom”

“To su sve pripreme za haos koji bi trebalo da usledi u Beogradu, žao mi je što smo vas juče preduhitrili i izvinjavamo se,ali nasilje nećemo toleristi. Isti je slučaj i sa Paraćinom gde je bahati gradonačenik Paunović zaključao odbornike SNS, čak nije dozvolio Hitnoj pomoći da dođe i ukaže pomoć odborniku koji boluje od dijabetesa.Nadam se da im danas neće pasti na pamet da prave cirkus, ali ne vidim šta im je drugo ostalo. Ja pozivam članstvo SNS da bude udržano, mirno, sluša odluke rukovodstva i poručujem da ćemo mi našu pobedu pokazati 19.aprila na jednom veličanstvenom mitingu SNS protiv nasilja” poručio je Đukanović.

Related posts

Novi nazivi 90 pančevačkih ulica

Nikoleta Dragaš

TOMA NIKOLIĆ IMAO SAOBRAĆAJKU! U sudaru učestvovala dva vozila, NESREĆA NA NAPLATNOJ RAMPI KOD LAPOVA!

Mica Milakov

Predsednik Vučić primio devojčicu koja je želela da ga upozna

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija