12. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

Srbi sa KiM krenuli peške za Beograd

Grupa Srba sa Kosova i Metohije uputila se pešice ka Beogradu, kako bi prisustvovala skupu koji će biti održan 19. aprila u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.

Kako javlja Televizija Most, oni nose barjake sa zastavama Srbije,  a na čelu njihove kolone je transparent sa porukom „Srbi sa KiM za Srbiju i Vučića“, i, kako kažu, na ovaj korak su se odlučili kako bi podržali politiku predsednika Vučića, u kojoj vide jedinu garanciju svog opstanka u južnoj pokrajini.

Želimo da pokažemo našem predsedniku kakvu podršku ima od Srba sa KiM, rekao je jedan od učesnika ovog poduhvata Miloš Jovanović.

I Nenad Georgijev kaže da je politika predsednika Vučića jedina garancija ostanka i opstanka Srba na svetoj kosovsko-metohijskoj zemlji.

„Dok se radi ovde o našoj glavi, neki ljudi kao što su Obradović, Jeremić i Đilas žele radi svog ličnog interesa da unište i nas i Srbiju. Pozivam sve ljude dobre volje da izađu i da nas podrže i ohrabre i ako je moguće da nam se pridruže na ovom putu za budućnost Srbije,“ kaže Georgijev.

Related posts

Menadzment RTV Pancevo i Dunav Televizije najoštrije osudjuje nove pretnje upucene predsedniku Vucicu

Jasmina Petkovic

Vučić sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji Andreom Oricijem

Zorana Stekovic

Lajačak: Dijalog vraćen na pravi put

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija