13. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Nekategorizovano

PREDSEDNIK VUČIĆ : Dolazim za nekoliko dana da otvorim ZTF, u Pančevo dolazi još jedan investitor!

U okviru kampanje “Budućnost Srbije” u Novom Sadu se održao veliki miting na Trgu Slobode sa početkom od 18 sati. Veliki broj građana, tačnije oko 40.000, se okupio uprkos kiši kako bi dali podršku narodnom skupu „Stop nasilju“. Govoreći o investicijama, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je Banat bio jedan od najsiromašnijih krajeva Srbije.

” U Kikindi, Zrenjaninu, Pančevu, Vršcu.. Sve je bilo uništeno, sve što je postojalo oni su uništili. Mi smo krenuli da podižemo Banat. Uskoro, za nekoliko dana, otvaram jednu velelepnu i fantastičnu nemačku firmu u Pančevu ZTF, ali najavljujem da u Pančevo dolazi još jedna investicija, nova fabrika,  tehnički najsavremenija i očekujem zapošljavanje velikog broja ljudi.

Prema rečima predsednika Aleksandra Vučića, država je u Zrenjanin dovela kineski Linglong, ocenjujući da će se u ovaj kraj Banata uložiti milijarda evra za 2 godine.

“To će značiti jako, promenu života za sve i sva mesta u Zrenjaninu i okolini. Hoću takođe da kažem da smo pokrenuli i MSK u Kikindi.Ne zaboravite dragi prijatelji da u Novom Sadu nove fabrike nije bilo 40,45, godina, a sada su 2 nove fabrike stigle, jedna je zaposlila 5000 ljudi” poručio je Aleksandar Vučić.

Related posts

Postavljene spomen-ploče na spomenicima u Opovu

Nikoleta Dragaš

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Aktivisti OO SNS Kovin sređivali park kod Vatrogasnog doma

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija