7. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat

Odbornici Srpske napredne stranke širom južnog Banata ostaju do daljnjeg u Skupštinama i štite institucije od nasilnika!

SNS VRŠAC

Obaveštavamo javnost da su odbornici Srpske napredne stranke odlučili, poučeni dešavanjima u Skupštini Grada Beograda, da ostanu i zaštite institucije Grada Vršca i da ne dozvolimo teror manjine nad većinom.

Vršac je poznat kao multietnička i multikulturalna sredina koja ne poznaje govor mržnje, u kojoj se ne podižu vešala za političke neistomišljenike, u čije se institucije ne ulazi motornom testerom što je najbolje dokazano veličanstvenim dočekom prdsednika Aleksandra Vučića 11. februara ove godine kada je više hiljada građana Vršca na miran i dostojanstven način iskazalo podršku politici napretka i razvoja Srbije.

Smatramo da Vršac mora da ostane grad mira i tolerancije, u kojem neće ostrašćeni pojedinci izlivati govore mržnje koristeći se bestijalnim lažima, grad u kojem neprestano teku projekti, grad koji će za nekoliko meseci imati najsavremenije obrazovne i zdravstvene ustanove, čist grad bez divljih deponija i potoka sa fekalnim vodama, grad u kome račun bolnice neće biti blokiran 4 meseca zbog bahaćenja pojedinaca koji su projekte prigrabili u lično vlasništvo, isti oni koji danas protestuju u Vršcu pod okriljem Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza.

Mi, kao odbornici, koje su građani u Vršcu izabrali najvećim brojem glasova birača koje je ikada neka stranka osvojila na lokalnim izborima u Vršcu od uspostavljanja višestranačja, dužni smo da interese građana štitimo u ovoj važnoj instituciji kao što je Skupština grada, a ne na ulici jer mi preko ulice nismo došli na vlast.

Ostajemo ovde sve dok nadležni državni organi ne počnu da rade svoj posao i obračunaju se sa fašistima i nasilnicima.

SNS KOVIN

Odbornici Srpske napredne stranke u Kovinu, videvši skorašnja dešavanja u Skupštini Grada Beograda , nasilništvo, divljaštvo i teror opozicione manjine nad većinom, su odlučili da zaštite instustucije Opštine Kovin.

Građani Opštine Kovin su nedvosmisleno na izborima sa preko 59 procenata svojih glasova, dali podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci i tako pokazali da žele da žive u modernoj pristojnoj Srbija koja se razvija i napreduje na svim poljima.

Kovin je grad koji se razvija, dovodi nove investicije, otvara nova radna mesta, gradi i vodi brigu o svim svojim naseljenim mestima. Zato mi kao odbornici Srpske napredne stranke koje su građani ogromnom većinom birali, najavljujemo da ćemo ostati u SO Kovin sve dok se državni organi ne obračunavaju sa fašistima, nasilnicima i ženomrscima, navodi se u saopštenju odborničke grupe SNS u Kovinu.

Related posts

Uklanjanje najveće divlje deponije u Vršcu

Nikoleta Dragaš

Slobodne aktivnosti pančevačke Poljoprivredne škole

Jasmina Petkovic

GRAD VRŠAC : Ko se obogatio na račun penzionera?

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija