5. avgusta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Vulin, Vesić i još 30 poslanika najavili štrajk glađu

Ministar odbrane Aleksandar Vulin odlučio je da sutra tačno u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije zbog nasilja koje nad Srbijom kontinuirano sprovode fašista Boško Obradović i tajkuni Dragan Đilas i Vuk Jeremić,  saznaje Informer.

Vulin će o ovoj svojoj odluci u narednim satima obavestiti svoje najbliže saradnike u ministarstvu odbrane, ministre i premijerku Vlade Srbije, kao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako saznaje list, Vulin je odlučan u nameri da štrajkuje glađu sve dok Obradović, Đilas i Jeremić ne prestanu da sprovode nasilje na većinskom Srbijom.

Štrajku glađu ministra Vulina, prema saznanjima lista, tokom sutrašnjeg dana i u subotu, planira da se pridruži tridesetak poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije.

Da je Vulin ozbiljan u svojoj nameri govori podatak da je on u leto 2003. godine posle protesta zbog hapšenja i izručenja majora Veselina Šljivančanina Haškom tribunalu u pritvoru štrajkovao glađu čak tri nedelje. Tada su vladajući „dosovci“ bili prinuđeni da Vulina puste iz pritvora u strahu da bi zbog štrajka glađu mogao da umre.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će zajedno sa odbornicima vladajuće većine u Skupštini grada, kao i sa izabranim funkcionerima SNS-a u gradskoj upravi sutra započeti štrajk glađu kako bi se na jedan razuman i civilizovan način suprotstavili huliganizmu i nasilju koje lideri Saveza za Srbiju nedeljama unazad sprovode u Beogradu.

– Ne vidim drugi način da se civilizovano i razumno odupremo huliganizmu dela opozicije koju predvode Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić, koji ometaju radove u centru Beograda, uništavaju imovinu svih građana i teraju investitore iz našeg grada, osim da započnemo štrajk glađu – poručio je Vesić. Prema njegovim rečima, nikada se u istoriji nije dogodilo da uprava grada radi, modernizuje i razvija Beograd, a da se opozicija tome protivi rušeći i terajući investitore. – Jasno je da oni to rade da bi ovoj zemlji bilo gore. Zato je naša odluka da započnemo štrajk glađu jedini civilizovan način na koji ćemo pokazati da je njihovo ponašanje nedopustivo – zaključio je Vesić.

Related posts

VUČIĆ SE OD JUTROS VANREDNO SASTAJE SA ŠEFOVIMA VOJSKE, POLICIJE I DRUGIH BEZBEDNOSNIH SLUŽBI!

Zorana Stekovic

Zakon o zdravlju: Obavezni skrining pregledi

Nikoleta Dragaš

Novi ginekolog u Doma zdravlja, uskoro i novi pedijatar!

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija