3. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo

MNRO: “Lice ljubavi” 22. aprila u Kulturnom centru

U Udruženju MNRO Pančevo svakodnevno se sprovode aktivnosti koje štićenici rado obavljaju. Najviše vole da borave napolju, a sada pripremaju i predstavu koja će biti izvedena 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva.

Radionice koje se sprovode u Udruženju MNRO su kreativne, životne veštine i krojačke, sprovode se i sportske aktivnosti, koje su, prema rečima Sanje Beli, predsednice Udruženja, veoma bitne. Na vajarskim radionicama prave magnetiće, pepeljare i razne druge predmete.

Žena koja je svakodnevo sa štićenicima je Dragana Novakov, radioničar. Ona već devet godina prisustvuje njihovim aktivnostima i kaže da je njihov domaćin. Dodaje da štićenici vole pesmu i časove muzičkog, druženje, a iskrenost ističe kao njihovu vrlinu.

Udruženje priprema predstavu “Lice ljubavi”, koja će biti izvedena 22. aprila u 19.30 u Kulturnom centru Pančeva. Ksenija Aleksandra Milosavljević uglavnom je zadužena za rad sa štićenicima i njihovu glumu.

Udruženje MNRO zahvalilo je Kulturnom centru, Gradu Pančevu, Savetu za rodnu ravnopravnost, Ivani Rosić, kao i građanima na podršci i svemu što čine za njih godinama.

 

Related posts

Grad Pančevo pomaže obrazovnim ustanovama

Vanja Vićentić

Velika očekivanja od predstojeće berbe grožđa

Bojana Kecic

Dan žena na selu: Devet udruženja i 20 izlagača

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija