Psovke, zvižduci i povici ispred Skupštine grada! Žene su stale u odbranu skupštine pred nasiljem i viču: “Boško, fašisto”! Jednoj ženi je pozlilo, pa je intervenisala i Hitna pomoć.

Naime, ispred Gradske uprave Beograda najavljena je za 10 sati konferencija za novinare Saveza za Srbiju, o sprečavanju projekata koje grad planira.

 Printscreen YouTube

Kako saznajemo, ispred Skupštine su Boško Obradović i Nikola Jovanović koji su blokirali Skupštinu. Čuju se psovke, zvižduci i povici i njih nekolicina pokušavaju upad u zgradu.

Odbornik Jeremićeve partije Miloš Pavlović pretio šamarom jednoj ženi ispred skupštine!!!

Učesnici sednice za rodnu ravnopravnost pokušali su da spreče upad. Ipak, nakon nasilnog ulaska, zaposlene žene su dočekale Obradovića povicima “Boško, fašisto”.

Vučićević: Ovo je čist fašizam!

Glavni i odgovorni urednik lista Informer Dragan J. Vučićević kaže da su “Đilasovi fašisti predvođeni Obradovićem” upali u Skupštinu grada dok je trajala Sednica za rodnu ravnopravnost.

– Ovo je čist fašizam i fizički napad. Vidimo da su se žene suprotstavile, počeli su da ih guraju. Jedna od žena je, kako saznajem, pala i u toku je ukazivanje pomoći. Oni nastavljaju sa najgorim nasiljem – kaže Vučićević za Pink.

Ističe da su pre tri nedelje držali predsednika Srbije kao taoca i gotovo upali na njegovu konferenciju.

– Pretili su nasiljem, najavljuju ga, najavljuju upad u Pink i to uz najpogrdnije reči. Šta je to ako nije nasilje i fašizam?! Dakle, treba da dođem na vrata svakog ko mi se ne dopada i pretučem ga? Jel to normalno – zapitao je urednik “Informera”.

Kaže da se ispostavilo da je bio u pravu i da planiraju potpunu blokadu grada, korak po korak. Kaže da su na jednom od poslednjih sastanaka otvoreno govorili o tome da treba da padne krv.

– Obradović je ovo rekao, a ovo nam je javio jedan od članova SzS koji u tome neće da učestvuje u ovakvom planu. Dakle, Obradović bi da tri dana drži grad u blokadi, treba mu 100 ili 200 razbijenih glava i tada će Vučić sam pasti – rekao je Vučićević.

Jedna žena se onesvestila, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć kojoj pristalice opozicije na čelu sa Obradovićem nisu dozvolili da priđe ulazu u Skupštinu.