17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

Đurić: Tajkuni Jeremić i Đilas i crnokošuljaš Obradović, nikada neće pobediti pristojnu Srbiju

U saopštenju Marka Đurića, potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke se kaže:

Tajkuni Jeremić i Đilas i crnokošuljaš Obradović, sa svojim falangistima i motornim testerama, nikada neće pobediti pristojnu Srbiju, a njihovi ekstremisti nikada neće biti jači od stotina hiljada dobrodušnih i vrednih ljudi koji politiku predsednika Aleksandra Vučića podržavaju zato što su odgovorni prema svojoj budućnosti i budućnosti svoje zemlje.

Jeremićeva najava „radikalizacije“ protesta opozicije potvrđuje ko je najveći propovednik nasilja u Srbiji, i kakva je namera onih koji silom upadaju u institucije, podižu barikade na ulicama Beorada i permanentno u društvu stvaraju atmosferu konflikta.

Neka se ne nadaju da će im biti dozvoljeno da terorišu sugrađane, da blokiraju institucije i saobraćajnice po Srbiji, ili da kamionima gaze srpske policajce, onako kako su to nedavno želeli da učine usred Beograda.

Savez za Srbiju je zaražen i zatrovan nekulturom i divljaštvom, i mi ćemo i Jeremiću i  Đilasu i Obradoviću na svakom koraku pokazivati da je u našem društvu mnogo više onih koji žele stabilnu i prosperitetnu Srbiju i vlast sačinjenu od demokratski izabranih predstavnika građana, a ne od tajkuna i probisveta.

Poručujem im još jednom da manjini, koliko god bučna i agresivna ona bila, neće biti dozvoljeno da zlostavlja pristojnu većinu, pogotovo to neće biti dozvoljeno onima od čijeg se lopovluka, nemara, neznanja i bahatosti naš narod i država dan-danas oporavljaju, navodi se u saopštenju.

 

 

Related posts

Sanja Marić, šampionka Kros lige

Mica Milakov

PREDSEDNIK VUČIĆ: Izbor Vlade krajem avgusta!

Jasmina Petkovic

Nova kadrovska rešenja u Južnom Banatu

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija