13. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS: SzS i jeste kao prvoaprilska šala

Saopštenje za javnost Milenka Jovanova, potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke prenosiomo u celosti

Prvoaprilska konferencija za novinare Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza protekla je u potpunosti u duhu dana na koji je održana, pa se u istom kontekstu može reći da je Boško Obradović u pravu baš za sve što je rekao.

Opšte je poznato da je Vučić, a ne, recimo, Boško Obradović, još 2016. godine upao u Skupštinu Srbije, fizički napao članicu RIK-a, Maju Pejčić, a zatim urlao „Što bežite“ ljudima koji su se sklanjali pred njim.

Nakon toga je pretukao novinarke PINK-a Gocu Uzelac i Maju Dragović i to dok su bile na radnom zadatku ispred televizije na kojoj rade. Zatim je u Skupštini Srbije upao u kabinet predsednice Skupštine Maje Gojković i uvrtao joj ruku, a Aleksandra Martinovića je gađao kompjuterskim mišem.

Nakon lokalnih izbora u Lučanima, ojađen izbornim krahom, Vučić je, a ne Boško Obradović, upao u stanicu policije, urlajući vređao Dijanu Hrkalović.

Pošto ni sve to nije bilo dovoljno, Vučić je, a ne Obradović, Jeremić i Đilas, prvi put od avgusta 1941. godine na Terazije doneo vešala.

Isto tako, Vučić je, a ne Boško Obradović, polupao stakla na ulaznim vratima RTS-a, upadao po kancelarijama i maltretirao novinarke. Vučić je i motorne testere doneo na RTS, a već sutradan tražio da se polupa prozor na kamionu koji je dovezao u Beograd, iz njega izvuče vozač koji neće da vozi preko policijskog kordona, a zatim u kamion ubaci neko ko je voljan da kamionom gazi policajce. Sve je to Vučić radio u sklopu akcije opkoljavanja predsednika države na njegovom radnom mestu.

Nije Boško Obradović u stanju da bude duhovit ni na Međunarodni dan šale. On je samo smešan. Jednako danas, kada Vučića optužuje za nasilje koje je sam činio, kao i pre nekoliko meseci kada je pisao pismo Vladimiru Putinu.

Ipak, ono što Boško Obradović radi nikome nije ni najmanje smešno. Njegovo, kao i nasilje njegovih političkih partnera, ruši stabilnost Srbije i zemlju vuče unazad. I baš zato će, 19. aprila u Beogradu, demokratska, nacionalna, moderna, pristojna i poštena Srbija snažno, glasno i odlučno da kaže da joj je dosta Obradovićevog, Đilasovog i Jeremićevog divljačkog nasilja i maltretiranja!

Related posts

Jovanov: Zašto im smeta borba protiv kriminala?

Nikoleta Dragaš

Redakcija na češkom vam predstavlja grad Brno

Jasmina Petkovic

RTV Pančevo : Direktorka Studija B izložena najstrašnijim pretnjama, nakon najave gostovanja Vučića! Dokle više…

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija