20. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS: SzS i jeste kao prvoaprilska šala

Saopštenje za javnost Milenka Jovanova, potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke prenosiomo u celosti

Prvoaprilska konferencija za novinare Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza protekla je u potpunosti u duhu dana na koji je održana, pa se u istom kontekstu može reći da je Boško Obradović u pravu baš za sve što je rekao.

Opšte je poznato da je Vučić, a ne, recimo, Boško Obradović, još 2016. godine upao u Skupštinu Srbije, fizički napao članicu RIK-a, Maju Pejčić, a zatim urlao „Što bežite“ ljudima koji su se sklanjali pred njim.

Nakon toga je pretukao novinarke PINK-a Gocu Uzelac i Maju Dragović i to dok su bile na radnom zadatku ispred televizije na kojoj rade. Zatim je u Skupštini Srbije upao u kabinet predsednice Skupštine Maje Gojković i uvrtao joj ruku, a Aleksandra Martinovića je gađao kompjuterskim mišem.

Nakon lokalnih izbora u Lučanima, ojađen izbornim krahom, Vučić je, a ne Boško Obradović, upao u stanicu policije, urlajući vređao Dijanu Hrkalović.

Pošto ni sve to nije bilo dovoljno, Vučić je, a ne Obradović, Jeremić i Đilas, prvi put od avgusta 1941. godine na Terazije doneo vešala.

Isto tako, Vučić je, a ne Boško Obradović, polupao stakla na ulaznim vratima RTS-a, upadao po kancelarijama i maltretirao novinarke. Vučić je i motorne testere doneo na RTS, a već sutradan tražio da se polupa prozor na kamionu koji je dovezao u Beograd, iz njega izvuče vozač koji neće da vozi preko policijskog kordona, a zatim u kamion ubaci neko ko je voljan da kamionom gazi policajce. Sve je to Vučić radio u sklopu akcije opkoljavanja predsednika države na njegovom radnom mestu.

Nije Boško Obradović u stanju da bude duhovit ni na Međunarodni dan šale. On je samo smešan. Jednako danas, kada Vučića optužuje za nasilje koje je sam činio, kao i pre nekoliko meseci kada je pisao pismo Vladimiru Putinu.

Ipak, ono što Boško Obradović radi nikome nije ni najmanje smešno. Njegovo, kao i nasilje njegovih političkih partnera, ruši stabilnost Srbije i zemlju vuče unazad. I baš zato će, 19. aprila u Beogradu, demokratska, nacionalna, moderna, pristojna i poštena Srbija snažno, glasno i odlučno da kaže da joj je dosta Obradovićevog, Đilasovog i Jeremićevog divljačkog nasilja i maltretiranja!

Related posts

Bugarska donirala 10000 evra za renoviranje Doma kulture u Ivanovu

Jelena Obradović

Novih 155 slučaja virusa Covid-19 u Južnobanatskom okrugu

Mica Milakov

Sekulović: Sekunde me delile od smrti

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija