27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Unija mladih SNS anketirala građane. Pančevci dali svoj sud o vlasti DS!

 

Članovi Unije mladih Srpske napredne stranke anketirali su danas građane Pančeva. Učesnici ankete odgovarali su na pitanja koja su vezana za vladavinu Demokratske stranke u Pančevu, odnosno njihove rezultate. U jednom su bili složni – od 2000 do 2012 godine Pančevo je uništeno i ništa nije urađeno.

Bez obzira što protesti nisu bili tema ankete građani su i na to imali komentar.

Unija mladih postavila je nekoliko pitanja na koje su građani mogli da odgovore i daju svoj sud. Pod 1 : Da li su građani i Pančevo najviše oštećeni kroz pljačkašku privatizaciju i uništavanje više od 12 fabrika, zatim pod 2 : nedovršetkom kapitalnih objekata i lažnim obećanjima kao što je Hala Bagremar, Olimpijski bazen, zgrada Zavoda za javno zdravlje, 3 : kroz bahaćenje, kafanske račune i troškove reprezentacije.

Interesantno je da je pobedio broj 4 : sva tri gore navedena pitanja sa oko 65 posto procenata glasova. Na drugom mestu je pljačkaška privatizacija i uništavanje fabrika sa oko 19 procenata.

Akcija Unije mladih je trajala oko 2 sata. Anketirano je oko 500 građana.

Related posts

Netipična vrsta ribe u specijalnom rezervatu prirode „Kraljevac“

Jelena Obradović

Basketaši Srbije u finalu Evropskog prvenstva

Mirjana Popović

Položeni venci povodom Dana sećanja na žrtve Holokausta

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija