10. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Unija mladih SNS anketirala građane. Pančevci dali svoj sud o vlasti DS!

 

Članovi Unije mladih Srpske napredne stranke anketirali su danas građane Pančeva. Učesnici ankete odgovarali su na pitanja koja su vezana za vladavinu Demokratske stranke u Pančevu, odnosno njihove rezultate. U jednom su bili složni – od 2000 do 2012 godine Pančevo je uništeno i ništa nije urađeno.

Bez obzira što protesti nisu bili tema ankete građani su i na to imali komentar.

Unija mladih postavila je nekoliko pitanja na koje su građani mogli da odgovore i daju svoj sud. Pod 1 : Da li su građani i Pančevo najviše oštećeni kroz pljačkašku privatizaciju i uništavanje više od 12 fabrika, zatim pod 2 : nedovršetkom kapitalnih objekata i lažnim obećanjima kao što je Hala Bagremar, Olimpijski bazen, zgrada Zavoda za javno zdravlje, 3 : kroz bahaćenje, kafanske račune i troškove reprezentacije.

Interesantno je da je pobedio broj 4 : sva tri gore navedena pitanja sa oko 65 posto procenata glasova. Na drugom mestu je pljačkaška privatizacija i uništavanje fabrika sa oko 19 procenata.

Akcija Unije mladih je trajala oko 2 sata. Anketirano je oko 500 građana.

Related posts

Akcija “Zasadi drvo” u Pančevu

Mica Milakov

U Pančevu 70 obolelih, 759 Južnobanaćana u izolaciji

Nikoleta Dragaš

Rukometni superligaški i fudbalski srpskoligaški derbi u nedelju, uz direktan prenos

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija