5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika

Saopštenje SNS-a : Trifunović iskazuje bizarno ponašanje

Novopečeni političar Sergej Trifunović iskazuje toliku nasladu kada vidi nečiju krv da je to perverzno i bizarno, i bojim se da je tom čoveku neophodna terapija medikamentima, ukoliko ti lekovi smeju da se mešaju sa stimulansima koje Trifunović već obilato troši.

Povredu gospodina Rodoljuba Šabića je na neverovatan način, ni manje ni više, doveo u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića, čime je uvredio i gospodina Šabića i pokojnog Olivera i njegovu porodicu, ali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića koga je bez ikakvog osnova optužio za najteže krivično delo.

Trifunović ni u jednoj reči nije iskazao brigu za zdravstveno stanje gospodina Šabića, koji i sam kaže da nije bio žrtva napada, ali je zato nečiju povredu i nečiju smrt na drzak i bezobziran način pokušao da iskoristi kao šokantan politički štih, nad čime mogu da iskažem samo gađenje.

Asocijativni tokovi misli Sergeja Trifunovića svedoče da je reč o duboko poremećenoj osobi, međutim on je samo simptom političke i moralne zabludelosti znatnog dela srpske opozicije, jer Trifunović je njihov megafon.

Srpska napredna stranka nastaviće da se bori za normalnu i pristojnu Srbiju, pošto su marginalci poput Sergeja Trifunovića samo neprijatan eksces i marginalna društvena pojava koju će sociolozi, siguran sam, u budućnosti opisivati kao ekstremni primer kontrakulture.

 

Related posts

Ubrzati proces integracije Srbije u EU

Jasmina Petkovic

Šta je “Marks 21”?

Branislava Grčić

Vučić: Garancije za članstvo u EU da budu deo dogovora sa Prištinom

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija