27. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Hronika Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Pančevac Vladimir Vidaković pronađen mrtav u Kolumbiji

Pančevac Vladimir Vidaković , rođeni brat ubijenog Miloša Vidakovića, pronađen je mrtav u Medeljinu, u Kolumbiji, pre nekoliko dana. Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, Vladimir Vidaković je, posle incidenta na tamošnjoj pumpi, prevežen u Bolnicu nakon čega je preminuo. Identifikovan je na osnovu dokumenata Srbije koji su bili na njegovo ime.

Mediji u Kolumbiji tvrde da se radi o “sumnjivoj smrti ”.

Njegov brat Miloš Vidaković ubijen je 2013. godine u Budvi, a taj slučaj je pripojen sudskom predmetu o likvidaciji Nikole Bojovića.

Za smrt Miloša Vidakovića u Specijalnom sudu u Beogradu na višegodišnje kazne zatvora osuđeni su Miloš Vojnović i Slaviša Novaković, pripadnici kriminalne grupe Miloša Delibašića.

Za ovu likvidaciju sudilo se u istom postupku kao i za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića. Presuda za oba zločina je ukinuta i u toku je ponovljeno suđenje. Nova presuda se očekuje uskoro.

izvor:rtvpancevo,tanjug.rs,novosti.rs

foto:FB:Vladimir Vidaković

Related posts

Potpisan ugovor za izgradnju Fruškogorskog koridora

Bojana Kecic

“Svi Đilasovi ljudi…”

Katarina Popović

BANE VIDAKOVIĆ PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija