22. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Hronika Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Pančevac Vladimir Vidaković pronađen mrtav u Kolumbiji

Pančevac Vladimir Vidaković , rođeni brat ubijenog Miloša Vidakovića, pronađen je mrtav u Medeljinu, u Kolumbiji, pre nekoliko dana. Kako regionalna RTV Pančevo saznaje, Vladimir Vidaković je, posle incidenta na tamošnjoj pumpi, prevežen u Bolnicu nakon čega je preminuo. Identifikovan je na osnovu dokumenata Srbije koji su bili na njegovo ime.

Mediji u Kolumbiji tvrde da se radi o “sumnjivoj smrti ”.

Njegov brat Miloš Vidaković ubijen je 2013. godine u Budvi, a taj slučaj je pripojen sudskom predmetu o likvidaciji Nikole Bojovića.

Za smrt Miloša Vidakovića u Specijalnom sudu u Beogradu na višegodišnje kazne zatvora osuđeni su Miloš Vojnović i Slaviša Novaković, pripadnici kriminalne grupe Miloša Delibašića.

Za ovu likvidaciju sudilo se u istom postupku kao i za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića. Presuda za oba zločina je ukinuta i u toku je ponovljeno suđenje. Nova presuda se očekuje uskoro.

izvor:rtvpancevo,tanjug.rs,novosti.rs

foto:FB:Vladimir Vidaković

Related posts

Pomoć roditeljima dece koja nisu u predškolskom sistemu

Jasmina Petkovic

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Raste broj obolelih od koronavirusa, zaraženih ima u 27 zemalja

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija