15. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Donacija bokserima-profesionalcima u Mašinskoj školi, sjajna oprema za sjajne rezultate

U Mašinskoj školi Pančevo održana je promocija boksa u organizaciji Boks kluba “Profesionalac” iz Pančeva. Promociji je prisustovovao, pored čelnika grada i članova kluba, i Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, koji je uručio donaciju klubu iz Pančeva i prisustvovao treningu.

Boks je jedan od najstarijih olimpijskih sportova i jedan od najtrofejnijih u našoj zemlji. Mladi Pančevci kažu da im se boks dopada jer je dinamičan sport. Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, rekao je da ovo značajna donacija klubu “Profesionalac” i da će deca sada moći neometano da se bave ovim sportom, ali da to nije jedina donacija u našem gradu.

Grad Pančevo izdvaja značajna sredstva za sport, a naročito za školski sport, ističe Predrag Živković, zamenikgradonačelnika Pančeva.

Boks klub “Profesinalac” je najmasovniji klub u našoj zemlji, broji više od 100 članova i zato će im ova donacija biti korisna, rekao je Zvonimir Dimitrijević, predsednik i trener u klubu.

Deca u Pančevu boks mogu da treniraju u Boks klubu “Profesionalac” u Mašinskoj školi i Osnovnoj školi “Dositej Obradović” u Omoljici.

Related posts

Radno vreme prodavnica i supermarketa

Mica Milakov

Samoubistvo u Pančevu

Jasmina Petkovic

Izgorela čuvena pančevačka štamparija “6. oktobar”

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija