21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Donacija bokserima-profesionalcima u Mašinskoj školi, sjajna oprema za sjajne rezultate

U Mašinskoj školi Pančevo održana je promocija boksa u organizaciji Boks kluba “Profesionalac” iz Pančeva. Promociji je prisustovovao, pored čelnika grada i članova kluba, i Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, koji je uručio donaciju klubu iz Pančeva i prisustvovao treningu.

Boks je jedan od najstarijih olimpijskih sportova i jedan od najtrofejnijih u našoj zemlji. Mladi Pančevci kažu da im se boks dopada jer je dinamičan sport. Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, rekao je da ovo značajna donacija klubu “Profesionalac” i da će deca sada moći neometano da se bave ovim sportom, ali da to nije jedina donacija u našem gradu.

Grad Pančevo izdvaja značajna sredstva za sport, a naročito za školski sport, ističe Predrag Živković, zamenikgradonačelnika Pančeva.

Boks klub “Profesinalac” je najmasovniji klub u našoj zemlji, broji više od 100 članova i zato će im ova donacija biti korisna, rekao je Zvonimir Dimitrijević, predsednik i trener u klubu.

Deca u Pančevu boks mogu da treniraju u Boks klubu “Profesionalac” u Mašinskoj školi i Osnovnoj školi “Dositej Obradović” u Omoljici.

Related posts

Ministar Vulin: Naše reke jednako važne kao i auto-putevi

Vanja Vićentić

Sećanje na Dejana Bojkovića, Mirka Dmitrovića i Duška Bogosavljeva

Vanja Vićentić

Vučević: Pančevo – grad velikih investicija

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija