5. marta 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Radovi druge faze Potamiškog kolektora kod Tamiš kapije

U toku su radovi druge faze izgradnje Potamiškog kolektora, od Crvenog magacina do Luke Dunav. Vrednost radova je 180 miliona dinara, a sredstva su obezbedili Grad Pančevo i Pokrajina.

U okolini Tamiš kapije, od Crvenog magacina do Luke Dunav u toku su radovi druge faze izgradnje Potamiškog kolektora. Vrednost radova ove faze je oko 180 miliona dinara, a grade ga preduzeće “Graditelj” iz Novog Sada i “Finet” iz Pančeva. Prema rečima direktora JKP “Vodovod i kanalizacija” Aleksandra Radulovića Potamiški će predstavljati drugi veliki kolektor u gradu i služiće kao alternativa postojećem.

Radovi na ovoj fazi izgradnje Potamiškog kolektora počeli su u septembru prošle godine, a finansiraju se sredstvima Grada i Pokrajine.

Ovo je najveća investicija radova “Vodovoda i kanalizacije” u prethodnoj i ovoj godini, a planirane su i nove investicije u 2019.

Vrednost radova druge faze je 180 miliona dinara, polovinu sredstava obezbedio je Grad Pančevo, druga polovina obezbeđena je iz budžeta AP Vojvodine.

Related posts

UKLONJENA DIVLJA DEPONIJA KOD ULICE IVE KURJAČKOG,POSAĐEN ZELENI POJAS

Mica Milakov

Veliki broj intervencija na Urgentnom odeljenju

Jasmina Petkovic

Posle apela Grada Pančeva, građani noćas prijavljivali nepoštovanje mera u borbi protiv Covid-19

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija