13. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

SNS Vršac : Najoštrije osuđujemo vandalske činove usmerene ka destabilizaciji države

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vršcu pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv nasilja i očuvanju demokratskih tekovina Srbije.

Najoštrije osuđujemo vandalske činove pojedinih interesnih grupacija usmerene ka destabilizaciji države i linču neistomišljenika.

Uskraćene za podršku naroda, razularene horde pod dirigentskom palicom tajkuna Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, kao i njihovog dežurnog potrčka, neofašističkog lidera Boška Obradovića, pretnjama linču predsedniku Vučiću, upadom u zgradu RTS-a, divljačkim pohodom na novinare i nasiljem nad pripadnicima MUP-a pokušavaju da izazovu haos i nasilničko prekrajanje izborne volje građana ne bi li se vratili na vlast i nastavili svoje pljačkaške pohode.

Podsećamo, sve ovo se dešava isplanirano, u veoma teškom trenutku za Srbiju kada predsednik Aleksandar Vučić vodi presudnu bitku za Kosovo i Metohiju ispravljajući pogubnu politiku prethodnih vlasti, a sve u cilju osiguravanja trajnog mira u regionu i sigurnog života svakog pripadnika Srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Related posts

COMNET osudio nove monstruzone pretnje upućene predsedniku Vučiću i njegovoj porodici

Mica Milakov

Dva nova odeljenja u Mašinskoj školi

Jasmina Petkovic

Veliki generacijski koncert “Paunovića”

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija