22. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Marinika Tepić je kamen oko vrata nasilniku Draganu Đilasu

Skupštinski Odbor za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, moraće da raspravlja o oduzimanju imuniteta poslanici Mariniki Tepić, ako ne zbog moralne osnove trgovanja mandatom, svakako zbog učešća u organizaciji nasilnog upada u RTS tokom kojeg je demonstrirana fašistička propaganda i zbog podstrekivanja na uništavanje imovine građana Srbije i javno etiketiranje političkih neistomišljenika.

Tepićeva se javno pozivala na poslanički imunitet tokom divljačkog napada na javni servis, u kojem su učestvovala i lica sa fontamkama koja su pretila motornom testerom, te brojni likovi iz krimogene sredine koji su primenjivali silu prema novinarima, upućivali pretnje u desku RTS i napadali službena lica MUP Srbije.

Tepićeva je zajedno sa histeričnim tajkunima i dokazanim nasilnicima Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem i njihovim potrčkom Boškom Obradovićem, organizatorka propalog pokušaja zastrašivanja zaposlenih u RTS i uništavanja imovine građana širom Beograda, te podstrekač pokušaja napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Predsedništvu, čime skrnavi ugled respektabilne institucije Skupštine Republike Srbije.

Narodni poslanici ne treba da odgovaraju za izraženo mišljenje i dat glas u parlamentu, ali van njega treba da odgovaraju kao obični građani, pogotovo kada su organizatori krivičnih dela protiv građana Srbije.

Takođe, Tepićeva se ne može više smatrati predstavnikom građana, jer je napustila rad Parlamenta u kojem zastupa izneverene glasače koji su podršku dali njenoj prvoj stranci, a danas je u šestoj, za potrebe dokazanog nasilnika Dragana Đilasa, koji ne preza ni od pretnji i fizičkih obračuna i sa policijom, čije postupanje je tokom ovih incidentnih situacija bilo maksimalno u skladu sa zakonom.

kadrovi:rts.rs,youtube.com

Related posts

K. Mitrovica: Formiran pravni tim za pomoć građanima kojima kosovske institucije osporavaju vlasništvo nad stanovima

Mica Milakov

Mirović izabran za predsednika Pokrajinske vlade

Jelena Belić

Učenici OŠ “Sveti Sava” u Gerontološkom povodom Dana tolerancije

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija