23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

SNS: Srbija ne spušta glavu pred fašistima i siledžijama

Srbija u svojoj dugoj i časnoj istoriji nije nikada spustila glavu pred fašistima, siledžijama i lopovima, pa neće ni danas da ćuti nad nasiljem lopovske bande i ljotićevaca Obradovića, Đilasa, Jeremića i ostalih političkih fukara željnih srpske krvi i nemira na ulicama Beograda.

Tajkuni koji su godinama krali hleb iz usta srpske dece i svih građana Srbije koriste poznate metode svojih nalogodavaca da izazovu krvoproliće u Srbiji, stave našu državu na stub srama i nastave tamo gde su stali 2012 – sa razaranjem Srbije i pljačkama naroda.

Apelujem na sve pristojne građane koji se bore za normalnu, modernu, suverenu i ekonomski jaku Srbiju da ostanu mirni i odole svim provokacijama ljotićevsko-tajkunskog ološa koji bi da uništi budućnost naše dece i države, i pružam punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i pripadnicima bezbednosnih snaga koji se svom snagom i razumom trude da osiguraju mir i stabilnost u Srbiji.

 

Vladanka Malović

član Predsedništva Srpske napredne stranke

 

 

 

 

Related posts

POŽAR U OMOLJICI: Pucanje “kvočke” dovelo do širenja plamena na rezervoare i silose

Jasmina Petkovic

680 hiljada dinara za sanaciju podova u Medicinskoj školi

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić se sastao sa Dodikom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija