17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Politika Vesti

SNS: Srbija ne spušta glavu pred fašistima i siledžijama

Srbija u svojoj dugoj i časnoj istoriji nije nikada spustila glavu pred fašistima, siledžijama i lopovima, pa neće ni danas da ćuti nad nasiljem lopovske bande i ljotićevaca Obradovića, Đilasa, Jeremića i ostalih političkih fukara željnih srpske krvi i nemira na ulicama Beograda.

Tajkuni koji su godinama krali hleb iz usta srpske dece i svih građana Srbije koriste poznate metode svojih nalogodavaca da izazovu krvoproliće u Srbiji, stave našu državu na stub srama i nastave tamo gde su stali 2012 – sa razaranjem Srbije i pljačkama naroda.

Apelujem na sve pristojne građane koji se bore za normalnu, modernu, suverenu i ekonomski jaku Srbiju da ostanu mirni i odole svim provokacijama ljotićevsko-tajkunskog ološa koji bi da uništi budućnost naše dece i države, i pružam punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i pripadnicima bezbednosnih snaga koji se svom snagom i razumom trude da osiguraju mir i stabilnost u Srbiji.

 

Vladanka Malović

član Predsedništva Srpske napredne stranke

 

 

 

 

Related posts

Vršac: Deo Žive Jovanovića do 12 bez vode

Nikoleta Dragaš

“Gradimo pravičniji, zdraviji svet za sve”

Vanja Vićentić

Saobraćajna policija apeluje na vozače da budu odgovorni i ne dovode u opasnost sebe i druge

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija