26. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Preventivni pregledi u JKP “Vodovod i kanalizacija”

Preventivni pregledi veoma su značajni jer nam omogućavaju  da  proverimo svoje zdravstveno stanje i ukoliko ima povećanih vrednosti šećera u krvi, masnoća  praćene povišenim pritiskom i gojanošću što spada u veliki rizik za nastana mnogih hroničnih bolesti i mozemo na vreme da reagujemo i sprečimo da do razvoja bolesti dođe. Bez zakazivanja i odlaska kod lekara najlakši je način da proverimo svoje zdravlje , zato

Preventivni centar Doma zdravlja organizuje akcije po radnim organizacijama , svoje zdravlje proverali su radnici  JKP-a „Vodovod i Kanalizacija“.

“Odziv je više nego dobar, uradili smo zaposlenima merenje krvnog pritiska i osnovne laboratorijske analize , i saveti oko zdravih stilova života. Sledeća akcija Preventivnog centra MZ Centar u subotu i zajedno sa kolegama iz bolnice organizovaćemo i ultrazvučne preglede štitaste žlezde” izjavio je dr Stojan Višekruna direktor Doma zdravlja.

“Kao korisnik preventivnih pregleda mogu da pohvalim ovu akciju Preventivnog centra Doma zdravlja , jer  radnici Vodovoda su starija populacija i ovakvi pregledi im na vreme ukazuju na promene u organizmu i posledice koje se mogu javiti” dodao je direktor Vodovoda Aleksandar Radulović.

Preventivni centar u subotu 16. marta organizujmu akciju preventivnih pregleda u MZ Centar planirani su i ultrazvučni pregeldi štitne žlezde. Dovoljno je da se ponese zdravstvena knjižica ili neki lični dokument.

Related posts

Mihajlovićeva sa novim ambasadorom Indonezije: Mnogo prostora za saradnju dve države

Nikoleta Dragaš

Vučić čestitao Pendarovskom: Za dobru saradnju

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić razgovarao sa H.Peresom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija