29. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Javni konkurs za su/finansiranje projekata u oblasti kulture za 2019.

Grad Pančevo je raspisao javni konkurs za sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora za 2019. godinu. Pravo učešća na Javnom konkursu imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi s tim da se projekat realizuje na teritoriji grada Pančeva.

Pravo učešća na Javnom konkursu za su/finansiranje projekata u oblasti kulture za 2019. godinu, imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili grad Pančevo, s tim da se projekat realizuje na teritoriji grada Pančeva, rekao je Nemanja Rotar, gradski većnik zadužen za kulturu.

Zainteresovani koji žele da konkurišu, više detalja o uslovima ali i potrebnoj dokumentaciji mogu dobiti u Gradskoj upravi grada Pančeva, ističe Rotar.

Kako je navedeno u konkursu projekti i programi bi trebalo da poštuju principe: poštovanja ljudskih prava, ravnopravnosti i jednake šanse za sve.

Rok za konkurisanje je do 6. novembra.

Related posts

DR OVUKA: Svi koji osećaju simptome COVID-19 da se jave izabranom lekaru koji ih upućuje na trijažu u ambulantu u Zmaj Jovinoj ulici!

Zorana Stekovic

Preminula glumica Neda Arnerić (67)

Jelena Obradović

Optužnica protiv čoveka koji je obljubio ćerku i podvodio migrantima

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija