25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Javni konkurs za su/finansiranje projekata u oblasti kulture za 2019.

Grad Pančevo je raspisao javni konkurs za sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora za 2019. godinu. Pravo učešća na Javnom konkursu imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi s tim da se projekat realizuje na teritoriji grada Pančeva.

Pravo učešća na Javnom konkursu za su/finansiranje projekata u oblasti kulture za 2019. godinu, imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili grad Pančevo, s tim da se projekat realizuje na teritoriji grada Pančeva, rekao je Nemanja Rotar, gradski većnik zadužen za kulturu.

Zainteresovani koji žele da konkurišu, više detalja o uslovima ali i potrebnoj dokumentaciji mogu dobiti u Gradskoj upravi grada Pančeva, ističe Rotar.

Kako je navedeno u konkursu projekti i programi bi trebalo da poštuju principe: poštovanja ljudskih prava, ravnopravnosti i jednake šanse za sve.

Rok za konkurisanje je do 6. novembra.

Related posts

Vučić: Podrška ljudi najvažnija u borbi protiv korona virusa

Aleksandra Miloševska

Supruga američkog ambasadora posetila “Panonke”

Nikoleta Dragaš

Pogledajte lice doušnika! Ko je Iskra Krstić?

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija