21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Nastavak kampanje “Budućnost Srbije”: Predsednik Vučić obilazi Podunavski okrug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Podunavski okrug u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, a centralno obraćanje građanima biće u podne u Smederevu.

Obilazak okruga Vučić počeo je jutros u Velikoj Plani posetom fabrici tekstilne industrije “Makaron moda”, a nakon toga će obići i rekonstruisanu zgradu gradske biblioteke “Radoje Domanović”.

Potom sledi obilazak Smederevske Palanke, gde će posetiti pogon fabrike “Goša FOM” – fabrika opreme i mašina, kao i rekonstruisanu zgradu Narodnog muzeja. U Azanji, predsednik Srbije će obići štandove poljoprivrednih proizvoda sa tog područja, a u Selevcu preduzeće “Mikros Union d.o.o. Beograd”.

U Smederevu će Vučić prvo obići radove na rekonstrukciji zgrade Gimnazije “Smederevo”, a za tim će se na Trgu Republike obratiti građanima. Kampanja “Budućnost Srbije” počela je 7. februara, a cilj predsednika Vučića je da građanima predstavi šta je do sada urađeno i šta su budući planovi, ali da čuje sugestije i primedbe građana.

 

Related posts

Većnici odlučivali o usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti javnih preduzeća

Jasmina Petkovic

Vučić: Čuvaćemo granice, ali ne podržavam fašističke izjave

Nikoleta Dragaš

U Južnom Banatu registrovano još 63 novozaraženih korona virusom

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija