27. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Nastavak kampanje “Budućnost Srbije”: Predsednik Vučić obilazi Podunavski okrug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Podunavski okrug u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, a centralno obraćanje građanima biće u podne u Smederevu.

Obilazak okruga Vučić počeo je jutros u Velikoj Plani posetom fabrici tekstilne industrije “Makaron moda”, a nakon toga će obići i rekonstruisanu zgradu gradske biblioteke “Radoje Domanović”.

Potom sledi obilazak Smederevske Palanke, gde će posetiti pogon fabrike “Goša FOM” – fabrika opreme i mašina, kao i rekonstruisanu zgradu Narodnog muzeja. U Azanji, predsednik Srbije će obići štandove poljoprivrednih proizvoda sa tog područja, a u Selevcu preduzeće “Mikros Union d.o.o. Beograd”.

U Smederevu će Vučić prvo obići radove na rekonstrukciji zgrade Gimnazije “Smederevo”, a za tim će se na Trgu Republike obratiti građanima. Kampanja “Budućnost Srbije” počela je 7. februara, a cilj predsednika Vučića je da građanima predstavi šta je do sada urađeno i šta su budući planovi, ali da čuje sugestije i primedbe građana.

 

Related posts

Trener Železničara zadovoljan igrom svog tima

Zorana Stekovic

Vučić nakon sednice Vlade: Srbija neće odustati od implementacije Briselskog sporazuma

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić obilazi radove na auto-putu Miloš Veliki

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija