23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika

SNS : Trifunović priznao da Srbija na KiM ne treba da dobije ništa

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST/ 05.03.2019.

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

 

Politika Đilasa, Jeremića, Obradovića i Trifunovića prema Kosovu i Metohiji odlično je definisana u Trifunovićevom intervjuu hrvatskim medijima i ona glasi – Srbija na KiM ne treba da dobije ništa.

Upravo tu politiku, da Srbija na KiM ne dobije ništa, vodili su dok su bili na vlasti i u sprovođenju te politike postavljali su granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, suluda pitanja Međunarodnom sudu pravde, moljakali su strance da ih „oslobode“ tereta KiM i izmeštali pitanje Kosova iz UN, gde Srbija ima saveznike.

Politika Aleksandra Vučića je dijametralno suprotna toj politici i zato se svakodnevno nadljudskim naporima bori da popravi svu štetu koju su Đilas, Jeremić, Obradović i ostali napravili dok su bili na vlasti, i izbori se da Srbija na KiM ne ostane bez ičega.
Upravo zbog toga Đilas, Jeremić, Obradović i Trifunović iz petnih žila pokušavaju da sapletu Aleksandra Vučića u borbi koju vodi, smatrajući da bi poraz Srbije bio i Vučićev poraz, a njihova pobeda.

Ipak, činjenica da se Dragan Đilas danas na KiM proveo kao bos po trnju pokazuje da narod na KiM odlično prepoznaje ko se bori za njegove interese i za Srbiju, a ko koristi i zloupotrebljava pitanje KiM da bi se ponovo dočepao vlasti i svojim firmama upumpao još 500 miliona evra narodnih para, navodi se u saopštenju SNS-a.

Related posts

Vučić na uručenju ugovora za posao diplomcima medicine

Ivana Bogdanovski

Orlić u poseti pančevačkom SNS-u

Nikoleta Dragaš

Đurić Zaharovoj: Sram Vas bilo!

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija