17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije

  Održana osnivačka Skupština Unije poslodavaca grada Pančeva

 

Održana je osnivačka Skupština Unije poslodavaca grada Pančava na kojoj je izabran predsednik Skupštine Udruženja, usvojen Statut i izabran predsednik Udruženja.Ciljevi  su da se stvori jako udruženje poslodavaca koje će formulisati zahteve prema lokalnoj samoupravi, Pokrajinskoj i Republičkoj vladi.

Suzana Jovanović, članica Gradskog veća zadužena za rad zapošljavanje i socijalnu politiku rakla je da je grad i pre imao dobru saradnju sa preduzetnicima i zanatlijama i da imaju zajediničke strateške ciljeve.

Na osnivačkoj skupštini učestvovali su osnivački, odnosno predstavnici Udruženja zanatlija i preduzetnika kao i 20 – tak firmi koje posluju deset i više godina.

Osnivačkoj skupštini Unije poslodavaca u Pančevu prisustvovali su i predstavnici  Unije poslodavaca Vojvodine u kojoj je trenutno oko 28.000 članova. Oni su svojim  kolegama iz Pančeva ponudili stručnu podršku, informacije o konkursima, subvencijama, promenama. Gost na ovom događaju bio je i Ivan Kovačević, zamenik predsednika Unije poslodavaca Srbije.

Related posts

Javna rasprava za novu pravoslavnu crkvu na Strelištu u toku

Mica Milakov

Česi grade fabriku autodelova u Vršcu – investiraće 15 miliona eura

Nikola Toadjer

Obeležen Dan osoba sa invaliditetom

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija