6. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Pančevo

ODLAZE LEGENDE: Prvo Faksi, sada Dendi….. Sahrana u ponedeljak!

Vladimir Deanović Dendi preminuo je u subotu 2. marta u 90. godini, nakon komplikacija koje je imao posle operacije. Inače godinama se borio sa teškom bološeću. Njegov ujak bio je čuveni poslastičar “Popović”.

Vladimir Deanović Dendi se ceo svoj radni vek borio protiv siromaštva i nepravde. Bio je čovek po evropskoj meri: veliki humanista, istrajan u onome što radi i u šta veruje, osećajan i iskren prijatelj.

U mladosti je nametnuo svoje kvalitete kao vrhunski sportista Pančeva, Srbije i tadašnje države SFRJ. Koristio je sport kao način povezivanja ljudi i ujedno proslavljao našu varoš. Eto dan posle Faksija, otišao je i Dendi.

Penzioneri ga znaju i kao neprikosnovenog i istaknutog borca za njihova prava.

Dobitnik je Novembarske nagrade Pančeva. Sahrana će biti obavljena u ponedeljak 4. marta u 15 časova na starom pravoslavnom groblju.

RTV Pančevo d.o.o. upućuje najdublje saučešće porodici Dejanović zbog gubitka vašeg člana porodice i dugogodišnjeg prijatelja ove kuće.

Related posts

Servisne informacije 12 decembar

Jasmina Petkovic

U toku konkurs za 32. Oktobarski likovni salon

Nikoleta Dragaš

Smotra arheološkog filma u biblioteci

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija