11. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo Vesti

Akcija preventivnih pregleda u MZ “Tesla”

U Mesnoj zajedenici “Tesla” organizovana je još jedna akcija kontrolnih pregleda u okviru koje su zainteresovani mogli da prekontrolišu pritisak, šećer u krvi i dobiju savete od lekara. Oko 70 stanovnika Tesle je iskoristilo mogućnost da se pregleda bez uputa i zakazivanja.

Šećer u krvi i pritisak mogli su u još jednoj akciji kontrolnih pregleda da urade danas stanovnici naselja Tesla. Vrlo su zadovoljni što su imali mogućnost da na brz i lak način prekontrolišu svoje zdravlje.

Često nas nemarnost prema zdravlju ili dugo sedenje u čekaonicama odbiju da odemo na kontrolni pregled. Zato su Mesnoj zajednici “Tesla” odlučili da pojednostave ove preglede i da omoguće  stanovnicma da posete lekara i urade osnovne analize.

Doktorka Ljiljana Lazić napominje da su ovakve akcije izuzetno dobre za sve one koji žele bez čekanja da provere svoje zdravlje.

U Mesnoj zajednici “Tesla” kažu da će nastaviti sa sličnim akcijama i pozivaju ljudi da se odazovu i na taj način dobiju savet i neophodan pregled.

Related posts

Đoković osvojio turnir u Šangaju

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić: Organizovano i solidarno da se izborimo s izazovom „korona“

Branislava Grčić

Mere protiv koronavirusa od sutra na snazi

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija