25. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

HEROJ : Radnik Higijene pokušao da spase jutrošnje žrtve napada psa, pa se srušio zid na njega!

Dugogodišnji radnik JKP “Higijena” Budimir Spasić našao se jutros, slučajno,obavljajući svoje redovne dnevne aktivnosti, upravo na lokaciji u Ulici Bore Šipoša u Topoli, gde je došlo do tragedije kada je vlasnički staford izujedao dve žene.

Jedna je posle napada psa, preminula… Naime, Spasić je čuo dok je prolazio vozilom buku i jaukanje iz dvorišta pomenute kuće. Pošto je kapija bila zaključana, Spasić je pokušao da preskoči zid kako bi pokušao da spase žrtve ujeda razularenog staforda.

Međutim zid je bio u lošem stanju, pa se srušio preko Spasića koji je pretrpeo teške povrede, odnosno otvoreni prelom noge. Kako saznajemo od direktora JKP “Higijena” Aleksandra Stevanovića, Spasić je operisan i u stabilnom je stanju.

Da podsetimo, jutros je došlo oko 8 časova prijavljeno je da je u naselju Topola, u Ulici Bore Šipoša broj 40,  pas rase staford,napao je dve žene.

R.M. majka vlasnika psa I.M. je posle napada preminula. Još uvek se utvrđuju razlozi njene smrti s obzirom da je posle napada bila živa. Da li je umrla od straha, stračnog udara ili povreda, utvrđiće obdukcija koja će biti sprovedena po nalogu dežurnog tužioca.

U ovom napadu povređena je i zaova vlasnika psa V.M.

Related posts

Huligani napali prostorije SNS na Savskom keju

Mica Milakov

Nikola Toadjer

Partizan se budi u “Soccer” ligi

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija