17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo

Za probleme sa isflekanom odećom rešenje nudi “Fleka”

 

Stevan Pantelić, vlasnik hemijskog čišćenja “Fleka” počeo je posao sa iznajmljenim lokalom na Margiti, a danas ima pet. Jedan u Beogradu, Borči, Vršcu i dva u Pančevu. Počeo je sa dvoje zaposlenih, a sada ih je dvanaestoro.

Koliko neobično može biti da jedan muškarac počne posao sa hemijskim čišćenjem, dokaz je naš saogovornik i vlasnik, sada već svima dobro poznate ,”Fleke”. On kaže da je u svetu to uobičajna praksa i nekako je logično da se jači pol bavi ovim poslom. Često je  neophodno podići stvari koje su teške i do nekoliko kilograma, objašnja Stevan Pantelić, vlasnik. Posao je pokrenuo 2011., a na početku on i tetka su bili jedini zaposleni.  To je bio mali lokal, iznajmljen i nalazio se na Margiti.

Ideja za ovu vrstu posla se sama nametnula. Pantelić je u šali ispričao kako je to počelo.

U želji da mušterijama pruži najbolje usluge  u lokalu su neke od najsavremenijih mašina.

Da bi posao napredovao morate da se usavršavate savet je ovog preduzetnika. On konstantno ide na obuke i seminare i prati dešavanja kako kod nas tako i u svetu. Osim dve “Fleke” u Pančevu, jedne u Beogradu otvorena je i po jedna u Borči i Vršcu. Namera vlasnika je da se prošire gde god je to moguće u Srbiji. Ukupno je zaposleno 12 radnika, a matična radnja je u Moše Pijade 57 u Pančevu.

 

 

Related posts

Citrusi najtraženiji, cene prošlogodišnje

Nikoleta Dragaš

Potpisan ugovor za brzu saobraćajnicu od Iverka do Lajkovca

Aleksandra Miloševska

Vršcu uručen sporazum o donaciji za projekat „Socijalno stanovanje u Balati“

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija