27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

REŠEN JOŠ JEDAN NASLEĐEN PROBLEM: Počeli radovi na pružnom prelazu u Skadarskoj!

Stanje kolovozne  konstrukcije na putnom prelazu koji predstavlja mesto gde se ukrštaju pruga za Zrenjanin i lokalni drumski put je godinama u lošem stanju. Prelaz je počeo da predstavlja opasnost po bezbednost stanovnika ovog dela grada. Građani su pohvalili angažovanost lokalne samouprave i mesne zajednice Mladost i MO SNS.

Grad Pančevo ima dobru saradnju sa Železnicama Srbije i u konačno su otklonjene sve proceduralne poteškoće, što je omogućilo početak radova na sanaciji pružnog prelaza,rekla je prilikom obilaska ovog mesta, Maja Vitman, gradska menadžerka.

Intezivirani su radovi u Mesnoj zajednici “Mladost” i tako će biti tokom cele građevinske sezone, ističe Božidar Nikolić, predsednik MZ “Mladost”.

Radove na pružnom prelazu izvodi infrastruktura Železnice Srbije, a nakon okončanja ovih radova  JP “Urbanizam, će izvesti radove na uređenju putnog pojasa. Sređivanje pružnog prelaza na pruzi kojom saobraća voz za Beograd planirano je za jun.

Related posts

Selaković PS: “Žene u crnom” ne mogu da oproste Vulinu to što je odbranio srpski jezik

Nikoleta Dragaš

Predsednik Vučić se oprostio od Ilije Petkovića: Srbija izgubila još jednu fudbalsku legendu

Nikoleta Dragaš

Glišić: Ponavlja se glasanje na pet izbornih mesta u Šapcu

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija