8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

PANČEVO SE ODJAVILO: Šetnja jenjava, nema podrške građana

Pokušaj organizatora današnje šetnje u Pančevu da sa preko pedeset automobila i kombija iz Beograda nadomesti izostanak Pančevaca, nije uspeo. Šetnja jenjava, jer Pančevci pored sebe vide one koji su im opljačkali Grad i vodili ga u propast.

Govornici loši. Posle ovakvog izlaganja pitanje je da li će iko ikada Branislava Lečića zvati da glumi bilo gde. Mizerna predstava, bez ikakvog entuzijazma. Floskula za floskulom, laž jedna za drugom, što čak ni učeni glumac mimikom nije uspeo da prikrije. Izgleda da su honorari sve tanji.

Drugi, domaći, poznat većini, podanik Nenada Živkovića zvanog Smrad, kojeg je politički označio kao kolegu političara, očima je tražio kontakt sa mecenom, koji je ujedno bio i sufler.

Gospodo, Pančevo je ozbiljan Grad. Centar Južnog Banata. Vi, takvi kakvi jeste, ne bi prošli ni na izborima za mesnu zajednicu. A, oni koji vas guraju u prvi plan, kako bi se ponovo dokopali blagajne, džabe na vas, glasnogovornike, troše novce. Nema više gušćje džigerice i stanova solidarnosti za Mrvoše.

Džabe i slobodan čas profesora građanskog vaspitanja. Poštovanje za Pančevce koji su pročitali scenario i izostali, kako ih neko od komšija ne bi poistovetio sa gore navedenima.

 

 

Related posts

VUČIĆ O DIJALOGU: Prihvatamo jezik argumenata, ali nećemo prihvatiti jezik ucena!

Nikoleta Dragaš

Konstruktivan razgovor o projektima socijalne zaštite u Alibunaru

Ivana Bogdanovski

Deo Josifa Marinkovića bez vode

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija