22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Učesnici protesta “1 od 5 miliona” ostavili venac i zapalili sveće ispred RTV Pančevo: Zaposleni zabrinuti za sebe i svoje porodice

Na protestu “1 od 5 miliona” u Pančevu početkom februara, učesnici protesta ostavili su venac i zapalili sveće ispred RTV Pančevo.

– TV Pančevo je u proteklih par godina konstantno bila napadana od strane opozicije u Pančevu, a sa protestima se cela stvar intenzivirala. Ovi napadi su usledili zbog toga što RTV Pančevo otkriva afere bivše vlasti i pravosuđa u Pančevu. Niko od novinarskih udruženja nije reagovao. Oni su time nacrtali metu svakome ko radi na TV Pančevo i jasno su zauzeli stranu. Meni lično prete već jedan izvesni period. Ja imam dvoje mlade dece ovde. Zabrinut sam za njihovu bezbednost, a za sebe i svoje porodice zabrinuti su i ostali zaposleni u TV Pančevo, a ovo je mali grad, svi se znamo – kaže Milakov.

Milakov kaže da oni koji pišu istinu, odmah ih nazivaju prorežimskim medijima, a da oni posluju  po zakonu i svim propisima ove države, već dugi niz godina.

izvor : srbijadanas.com

 

Related posts

Vučić otputovao u Prag na Samit Višegradske grupe

Zorana Stekovic

Održan festival mađarske muzike i čardaša

Vanja Vićentić

DZ Vršac: Testiranje na prisustvo virusa SARS-CoV-2 na lični zahtev

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija