25. februara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Radovi u Pančevu zbog izgradnje gasovoda „Turski tok“

Gradska uprava grada Pančeva obaveštava javnost da je Skupština Republike Srbije donela Zakon o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima eksproprijacije i pribavljanju dokumentacije radi realizacije izgradnje magistralnog gasovoda granica Bugarske – granica Mađarske, kojim je utvrđen interes za izgradnju ovog gasovoda.

Na parcelama na teritoriji grada Pančeva koje su na trasi gasovoda „Turski tok“, „MILENIUM TEAM“ d.o.o. Beograd će u periodu od 25. februara do 31. marta 2019. godine izvoditi određene istražne radnje za potrebe izgradnje gasovoda.

Obaveštavamo vlasnike svih parcela na kojima će biti izgrađen gasovod, da će im u skladu sa Zakonom o eksproprijaciji, biti isplaćena odgovarajuća pravična naknada na osnovu nalaza ovlašćenih veštaka u postupku koji će biti sproveden pred nadležnim organom jedinice lokalne samouprave.

 

Related posts

PRIVREMENO BEZ GREJANJA ZGRADE 17 I 19 U ULICI RUĐER BOŠKOVIĆ

Aleksandra Miloševska

Predsednik Vučić: Još više ćemo pomagati domaćim investitorima

Zorana Stekovic

Samo još jedan primer povezanosti SZS i kriminalaca: Aleksandar Marković reagovao na slučaj nepotizma i protekcije u Šabcu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija