28. novembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Neša Smrad je sredstvo ustaških i Đilasovih medija za nove napade na Srbiju

Ustaški mediji, koji još uvek veličaju zločinačku Oluju, pogrom tokom kojeg je proterano 250.000 krajiških Srba, 1.856 je ubijeno, a 836 vode se kao nestali, koji osporavaju srpske i druge žrtve u Jasenovcu i klanjaju se fašističkoj ideologiji Ante Pavelića, sada podržavaju lažnog novinara Nenada Živkovića Smrada u novom napadu na Srbiju.

Propagandni novilist.hr, oni koji dušu hrane stradanjem Srba, sa jasnom namerom optužuju “Srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića da je upregnuo svoju mašineriju da se obračunava sa vođama protesta”.
Ovo liči na nedavnu epizodu kada je dežurna mrziteljka svega što je srpsko, predsednica Vlade Republike Hrvatske od jula 2009. do kraja 2011. godine i predsednica HDZ-a, Jadranka Kosor, pružila podršku protestima “Saveza za Srbiju” ili kada je predsednica malo poznatog “Radničkog fronta” Katarina Peović dovela aktiviste u Beograd na zahtev Dveri, Đilasa i Jeremića, koji od Hilari Klinton traži podršku za borbu protiv Vučića.

Neša Smrad je sredstvo za dalje ustaške obračune sa Srbijom, lažni novinar, profesionalni opozicionar, promoter nasilja, lažni borac za mir, opsesivni materijalista, učenik špijuna, koji to svakodnevno dokazuje na svom lažnom portalu, na kojem opozicione političare, pod Dinkovog dirigentskom palicom, predstavlja kao “novinare”. I ne samo ustaške.

Sve navedeno Neša Smrad je dokazao na CIA N1 televiziji. Priznao je da je radio u izmišljotini vlade Mirka Cvetkovića koji je za vreme režima DS porobio novinare u Srbiji. Smrad je radio u Kancelariji Saveta za nacionalnu decentralizaciju. Prećutao je da su to bile fiktivne agencije preko kojih su se namirivali politički aktivisti, a znamo da je Neša Smrad opsesivni materijalista.

“Nezavisni” novinar Đilasove i Šolakove TV, u momentu vešto spinuje temu, kao bi spasao svog lažnog kolegu Nešu Smrada, čiji je pogled polako počeo da pada ka zemlji dok govori o svom poslu u Vladi Mirka Cvetkovića. Odmah su temu decentralizacije prebacili na napade na Srpsku naprednu stranku i optužbe da se time ne bavi. Klasični spinovi tajkuna Dragana Đilasa, koji nikada nije objasnio kako je, dok je bio vlast, “zaradio” 500 miliona evra, novac svih građana, sa kojim sada finansira razdore u Srbiji!

Dovoljan broj fabrika širom Srbije i dolazak stranih investitora direktan su dokaz da se itekako radi na decentralizaciji i regionalnom razvoju. Neša Smrad koji se i tu pogubio, odjednom zaboravi dolazak nemačkog giganta ZTF u Pančevo, ali je javno priznao da je pripremao perfomans i unapred pripremljene tekstove protiv ljudi koji su imali nameru da ga tuže za teške uvrede, koje svakodnevno iznosi na svom lažnom portalu.

Gostovanje Neše Smrada dokazalo je i naš prethodni tekst, da živimo u društvu gde se sprovode dvostruki aršini. Gde su bila sva ta novinarska udruženja, portali i slično kada su protestanti ostavili venac i sveće ispred RTV Pančevo u kojoj ne rade samo novinari. Kada je Neša Smrad crtao metu na sve zaposlene u ovoj televiziji, gde su bila sva ta Đilasovog Dinka novinarska udruženja i mediji?

 

Related posts

Slovačka predsedavajuća OEBS-a od 1. januara 2019.

Jasmina Petkovic

Osnovne škole u Plandištu se neće umrežiti

Jasmina Petkovic

Vučić uputio telegram saučešća porodici i Fudbalskom klubu Crvena zvezda povodom smrti Dragoslava Šekularca

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija