24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Gradska vlast – servis građana. “Gornjani” oduševljeni, radovi u Letnjoj ulici kreću!

U infrastrukturu  Mesne zajednice “Gornji grad” gotovo da se ništa nije ulagalo u poslednjih nekoliko decenija, nemarom bivše vlasti.  Zato su Mesna zajednica „Gornji grad“ i Grad Pančevo odlučili da ove godine krenu u  sanaciju ulica  na Karauli koja pripada ovom delu grada. Najpre će početi radovi u Letnjoj ulici, koja je najprometnija i najugroženija.

Stanovnici Letnje ulice, ali i svih ostalih ulica na Karauli imaju velike probleme kada padne kiša, jer ne mogu  da priđu svojim kućama zbog vode.

Branislav Gligorić, predsednik Mesne zajednice Gornji grada kaže da će ovaj deo grada postati veliko gradilište u koje se dugo ništa nije ulagalo.

Grad će promeniti izgled celog Gornjeg grada, kako bi zadovoljavao standarde 21. veka, Maja Vitman, gradska menadžerka.

Radovi će u Gornjem Gradu izvoditi JP „Urbanizam“. Posle zimske sezone kreće su u  tekuće održavanje ulica, s tima da će ovde morati da se uradi mnog više, kaže Slave Bojadžievski, vd direktora Urbanizma. Radovi u Letnjoj ulici kreću za desetak dana i vrlo brzo će i biti završeni.

Related posts

Novoseljanke ,,U susret Osmom martu“

Vanja Vićentić

“Susret gajdaša” po 13. put u Kačarevu

Jasmina Petkovic

Preletačica Marinika Tepić besomučno obmanjuje javnost

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija