24. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

SLUČAJ NEŠA SMRAD: Dvostruki aršini lažnih demokrata

Nenad Živković zvani Smrad, lažni novinar, profesionalni opozicionar, promoter nasilja, lažni borac za mir, opsesivni materijalista, učenik špijuna, saradnik nerijatelja Srbije, najbolji je primer dvostrukih aršina takozvanih demokrata.

Kada Neša Smrad na lažnom portalu, koji nije javno glasilo, iza kojeg ne stoji vlasnik koji plaća poreze i doprinose, za koji pišu opozicioni političari koje predstavljaju kao novinare, bahato pljuje neistomošljenike iznoseći svoja “zapažanja i stavove”, za UNS, NUNS i druge organizacije Dinka Gruhonjića to je sasvim prihvatljivo. Jadan Neša Smrad.

Kada se o Neši Smradu napiše istina, o mahinacijama, prevarama, zloupotrebama, onda se podigne vaskolika “demokratska javnost” da soli pamet i medije zasipa nebuloznim saopštenjima o “prorežimskim medijima” i napadima na “slobodu govora”. Tvrde da je Neša Smrad, lažni novinar sa lažnim portalom, ustvari pravi novinar, a glavni i odgovorni urednici registrovanih javnih glasila koji o njemu pišu istinu – nisu novinari.

Da li je Neša Smrad jadnik, mučenik i žrtva ili bezočni nasilnik koji se plačući povlači čim seispred njega ispravi čovek?

Usta su mu puna poziva na nasilje, na separatizam, na getoizaciju, na obeležavanja ljudi koji otvoreno podržavaju Srpsku naprednu stranku. Neša sa govornice priča o mobingu, o otkazima, o pretnjama, a on je najbolji primer objektivne politike SNS, jer je nedavno, iako deklarisani protivnik, bez problema dobio posao profesora građanskog vaspitanja.

Priča o nemaštini i sirotinji, a nikada nije objasnio od čega se finansira taj njegov lažni portal, kako i koliko plaća one koji pišu tekstove? Odakle novac? Od Hajncike i njemu sličnih, od lične zarade za godine u raznim komisijama za dodelu sredstava medijima ili komisijama za ocenu i otkup umetničkih dela u Pančevu? Odakle mu 188.000 evra da nedavno ponudi na licitaciji za list “Pančevac”? Ode čega živi Neša Smrad?

 

foto ilustracija

Related posts

Treća pobeda u nizu košarkaša Tamiša

Jasmina Petkovic

U Vršcu jedna osoba zaražena koronom, u Alibunaru tri pozitivne osobe?

Mica Milakov

Jaki samo na rečima! Lideri opozicije okupljeni u Savezu za Srbiju su najobičnije kukavice pošto su naprasno odustali od protesta ispred TV Pink koji su danima unazad gromoglasno najavljivali.

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija