27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Vesti

Gradsko veće : Formiranje savetovališta, energetska efikasnost za škole i vrtiće

Na sednici Gradsko veća jednoglasno usvojen godišnji plan unapređenja socijalne zaštite , koji će korisnicima omogućiti efikasniju podršku. Planirano je formiranje novih savetovališta. Lokalna samouprava staviće još veći akcenat na podršku osobama sa invaliditetom.

– Predviđena su tri cilja u 2019 jedan unapređenje postojeće socijalne zaštite u gradu Pančevu  dajemo direktniju podršku grupama korisnika usluga.Razvijaćemo savetodave i terapijske usluge, jer je činjenica da Pančevo nema savetovalište nijednog tipa.Takođe podrška udruženjima koji se bave osobama sa invaliditetom To je dobra praksa Lokalne samouprave koja sufinasira programe .Treći cilj je da se uradi monioring i evoulacija dokumenta strategije razvoja socijalne zaštite od 2014-2018 – rekla je Suzana Jovanović, članica Gradskog veća za oblast socijalne politike.

Takođe, na sednici Gradskog veća podržan je nastavak projekta energetske efikasosti u javnim zgradama koji se odnosi na škole i vrtiće i koji bi  trebalo da dovede do velikih ušteda energije i bolju energetsku efikasnost .

Related posts

Jaki samo na rečima! Lideri opozicije okupljeni u Savezu za Srbiju su najobičnije kukavice pošto su naprasno odustali od protesta ispred TV Pink koji su danima unazad gromoglasno najavljivali.

Mica Milakov

Lončar: U Beogradu dovoljno mesta

Jasmina Petkovic

Predsednik Vučić 28 i 29. jula u Skoplju sa Zaevom i Ramom

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija