27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Nekategorizovano Pančevo Vesti

KAČAREVAC ŽRTVA „ADVOKATSKO-PRAVOSUDNE MAFIJE“. CEKOVSKI : Lobi advokata i sudija me upropastio!

Kačarevac Jadran Cekovski pre skoro 20 godina kupio je dvosoban stan u Pančevu u ulici Svetozara Miletića. Platio ga je, kako tvrdi, Savi Brašovanu kojeg je odmah i isplatio.Cena je bila 28 hiljada maraka. Prema njegovim rečima, isti stan prodao je advokat Predrag Basarić par meseci pre Cekovskog, Danijeli Mustafovski. Ključno – isti stan prodat je dva puta.  A Basarić je to sve, kako kaže Jadran Cekovski, znao. Pravosuđe je donelo odluku u korist Basarića i njegovog klijenta, pa je tako  Jadran Cekovski završio maltene na ulici.

Jadran Cekovski je podneo protiv advokata Predraga Basarića preko 100 krivičnih prijava. Pančevačko pravosuđe ćuti, prebacujući nadležnost sa Suda na Tužilaštvo i obrnuto. Ceo slučaj je sada na Ustavnom sudu.

U ovom konkretnom slučaju, a ima ih mnogo, što ćemo otkrivati u narednom periodu, advokat Basarić je znao da Sava Brašovan nije vlasnik stana punih 9 meseci, ali i pored toga istog je naveo kao prodavca. Brašovana je zastupao Miroslav Aća, koji je uhapšen i osuđen zbog prevara prilikom prometa nekretnina. Prema rečima Jadrana Cekovskog, sve sudije u ovih skoro 20 godina stavile su se na stranu advokata Predraga Basarića.

Cekovski je 6 meseci vodio borbu sa pravosuđem u Pančevu , jer nije mogao da dođe do podataka koliko je krivičnih prijava podnetno protiv Predraga Basarića. Ipak na kraju je Agencija za borbu protiv korpucije naložila sudovima i tužilaštvu da Cekovskom dostave informacije. Tada na scenu nastupaju Stanka Simonović, Monterra Čolićka i Ana Borović koje u dopisima ne mogu da se dogovore koliko je protiv Basarića podneto krivičnih prijava. Ali u jednom su bile jedinstvene – sve su odbačene!

 

 

 

Related posts

PROUNS najoštrije osuđuje prostačke uvrede i psovke koje je Marko Vidojković uputio predsedniku Vučiću

Bojana Kecic

Pokrajinska vlada opredelila 50 miliona dinara ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini

Zorana Stekovic

Bošnjački nosilac liste priznao pobedu srpske liste u Srebrenici

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija