7. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

“Južnobanatski heroji”: U čast stradalim policajcima na KiM

U Pančevu je održan sedmi Memorijalni turnir u malom fudbalu „Južnobanatski heroji“, koji se organizuje u čast tragično nastadaliM policajcima koji su branili srpski narod na Kosovu i Metohiji. Turnir oganizuje Sindikat srpske policije, Regionalni centar Pančevo, a na ovogodišnjem turniru okupilo se više od 500 takmičara.

Ekipe iz Pančeva, Beograda, Novog Sada, Užica, Prijepolja, Čačka, Klise, Šapca, Aranđelovca, Petrovca na Mlavi, Žablja i Kraljeva  takmičile su se u malom fudbalu na sedmom Memorijalnom turniru „Južnobanatski heroji“. Turnir je otvorio Saša Pavlov, gradonačlnik Pančeva, istakavši da Grad ima dobru saradnju sa policijiom.

Nebojša Ristić, predsednik Regionalnog centra Pančevo, Sindikata srpske policije, na otvaranju turnira je rekao da turnir služi kao podsećanje na sve policajce koji su poginuli braneći svoju zemlju i svoj narod.

Turnir je održan u Hali sportova na Strelištu i u hali u Banatskom Novom Selu, a njemu su prisustvovali, pored zvaničnika i Policije, i porodice poginulih policajaca.

Related posts

Rakovica organizuje Humanitarni dečji sajam za Sofiju

Jasmina Petkovic

Novo dečije igralište na Misi

Mica Milakov

Dan muzičke škole obeležen koncertom

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija