26. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

U Kovinu umesto Kovinaca sajam beogradskih automobila

Ako neko zna da objasni zašto je danas toliko automobila došlo iz Beograda u Kovin i zašto su se svi ti Beograđani odlučili da izađu i prošetaju po trgu, noseći nekakvu išaranu zavesu, niko u Kovinu nezna da objasni.

Kažu, navikli su na likove koje ne znaju, ali u ovolikom broju ih je na ulicama bilo samo ranije, u vreme “žutih”, kada je ludnica kuburila sa lekovima. Šta je tu “elitu” nagnalo da baš danas, u subotnje predvečerje, prošetaju Kovinom?

Neki kažu da su mislili da će turneja cirkuskog klovna SerGeja Truffauta ponovo, kao i prošle nedelje, zalutati u Kovin. Međutim, izneverio je beogradske fanove. Na putu od Bele Crkve ka Smederevskoj Palanci, zaustavio se samo malo, da se “popravi”. Napor je dva debakla u jednom danu, posle teške noći. U Specijalnoj kovinskoj bolnici kažu da nije svraćao, ali i da su čuli da ih je prošle nedelje tražio duže od sat vremena, sa brojnim prijateljima.

Izgleda da su ovi danas mislili da je opet zalutao, pa su ga neuspešno dozivali i sa megafonom, komentarišući “rizle ga pojele”.

Kovinci im nisu prilazili. Niko. Kažu, videli su neke i sa medicinskim maskama, “tegle neki čaršav”, pa se zabrinuše da im Beograđani nisu u ovo divno mesto dovukli neki grip, svinjsku kugu, ili šta već. Nikad se ne zna sa tim što naprave špic pa se “tuku u ruku”.

Related posts

Glišić: Nisam vređao Trifunović, već govorio tako da me razume!

Jasmina Petkovic

Pančevci, uživate li u “žutom” nevidljivom olimpijskom bazenu?

Mica Milakov

“Železničar” odigrao nerešeno sa “Grafičarem”

Ivana Bogdanovski

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija