13. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Vesti

Nenad Živković, zvani Smrad, je primer objektivne politike Srpske napredne stranke!

Nenad Živković iz Pančeva primer je objektivne politike Srpske napredne stranke. Iako se predstavlja kao opozicionar, pripadnik onih koji se trude da ubede narod u laž da dobijaju otkaze, trpe mobing i ne mogu da dođu do zaposlenja, Živković je dobio posao u ETŠ „Nikola Tesla“, kao profesor građanskog vaspitanja. Bez ikakvih problema.

Živković je, posle završenog Fakulteta političkih nauka u Beogradu, odsek inostrani poslovi, dugo tražio sebe. Bio je angažovan na privremenim i povremenim poslovima, poput komisija za dodelu sredstava medijima u nekoliko desetina gradova i opština i nekoliko godina u komisijama za ocenu i otkup umetničkih dela u Pančevu.

Nije to bila mala zarada, reč je o više desetina hiljada eura na godišnjem nivou, za par dana posla. Ali, sada se ostvario i najzad dobio pravi posao, kao pravi čovek. Da li će se ova umetnička duša, koja je i sama stremila modernoj umetnosti poput iscrtavanja grafita na zidovima institucija, zbog čega je trpeo nerazumevanja državnih i sudskih organa, snaći u ulozi pedagoga, pokazaće vreme.

Znamo da voli da deli lekcije, ali razlika je što je gradivo sada drugačije i zasnovano na moralnim vrednostima, a ne fikciji i lažima koje ovaj profesor godinama zagovara. Učenike će morati iskreno da uči i pridržavanju zakona, da poštuju različitost, tuđe mišljenje i pravo na slobodu govora, što se u egzaktnim primerima njegove želje da se ostvari i kao novinar ne može pronaći ni u tragovima.

Moraće i da prestane da nosi sintetiku i da počne da se kupa, kako ga učenici ne bi više nazivali – NEŠA SMRAD. Mada se sam od sebe nikada neće oprati.

Možda će Živković, koji se bez ikakvih smetnji zaposlio u ETŠ Nikola Tesla u Pančevu kao profesor građanskog vaspitanja, biti prvi opozicionar, ako je to još uvek, koji će bar pokušati da prestane da tvrdi da niko ko nije član SNS ne može da dobije posao.

Related posts

I Borković i Bitević u kampanji za decu regiona

Nikola Toadjer

Vučić razgovarao sa patrijarhom povodom hapšenja episkopa Joanikija, pozvali na mir i pribranost

Katarina Popović

Policijski čas počinje u 18 sati do ponedeljka u 5

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija